NIKON D5100 - Objektiv: SIGMA 135-400mm 

Två par gräsänder vi hittade påväg till Notvikens Naturreservat. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

NIKON D5100 - Objektiv: SIGMA 135-400mm

Halloj igen! Har varit i farten och tagit lite bilder på Bofink. Detta är två stycken bofinkar ( honor ) som jag snällt fick fota. Två riktiga modeller! 😉

Ska bli bättre på att komma ihåg vilka inställningar jag har framöver, tänkte att det kan vara kul och bra för er att veta. Men när man är i farten och olika fåglar från olika vinklar och ljus så hinner jag inte skriva ned. Men ska till nästa gång komma ihåg det! Tror dock att jag har ISO på 400 här och fokusläge på M.

Likes

Comments

NIKON D5100 - Objektiv: SIGMA 135-400mm

Här är 4 bilder på en Gransångare som jag fick komma väldigt nära. Detta är bara några få bilder av alla jag fick, men som jag personligen gillade mest. 😊 

Som beskrivningen till bloggen så har jag startat denna för att dela med mig av mina bilder som jag tar och för att också dela med mig av egen kunskap och kunna ta emot råd och tips för att bli bättre som fotograf.

Med mitt objektiv så är det manuellt jag ställer in skärpan, vilket är ett trix i sig när man fotar fåglar som snabbt kan förflytta sig, därför tar jag otroligt många bilder och letar sedan bilderna som jag (också) personligen tycker ger mest känsla.  Och bilder är till för att tolkas på sitt egna sätt!  Men hoppas ni gillar det ni ser! 

Likes

Comments