Grå söndag, möbelkörning

Godmorgon! Igår var en jobbig dag och jag deppade sönder på kvällen. Kände mig ensammast i världen:( tur att min fina vän tog med mig ut på en promenad vid 23.30 snåret så vi fick prata lite. Hon hade flyttstädat hela dagen och jag packat inför min flytt.
Fredagskvällen tillbringade jag med min näst äldsta son, Lowe och hans vän.  Vi var på bio och såg Jurassic World, det var en riktigt bra film med många skrämmande scener ( enligt mig ) men inte grabbarna. Jag är nog lite mesig hahaha
Efter bion tog jag och kompisen en promenad på nästan 9km, det kändes riktigt skönt sådär innan sovdags.

Igår hände inget roligt, killen var här igen, han kom i fredags men det blev tjafs på en gång och igår lördag fick han åka och vi bröt för gott. Sen var jag rätt avslagen resten av kvällen.

Idag kommer min lillfis hem från sin kontaktfamilj, saknar ihjäl mig efter honom nu. Han åkte i fredags och 2 nätter räcker innan mammahjärtat gråter. Det blev inget gym i går så måste försöka hinna med det idag. Nu har man kommit in i det så nu är det jobbigt att vara utan.

Jag ska gå upp nu och börja röja lite igen, även gå bort till nya lägenheten och börja fixa i badrummet. Jag ska spackla och måla om innan jag flyttar in.

på återhörande finisar ❤

sonen slutar 1an, såå stor mitt hjärta

värsta godaste drycken. är inte så mycket för energidrycker el än mindre göra reklam för dem men denna var helt gudomlig

Gillar