Fashion

Hej piger!

I fredags gjorde jeg mig noget af et køb. Jeg har efterhånden kigget længe på Lily Black Deep Embossed Croc print som jeg simpelthen har forelsket mig pladask i. Og da jeg nu har gået i flere måneder og snakket en del om den, tog jeg det store skridt og investerede mig i en. Jeg er glad for den, og syntes at det er alle pengene værd. Det er en klassisk taske, som jeg kommer til at bruge en del de næste mange, mange år. Glæder mig utrolig meget til at få den brugt. Den kommer til at hænge smukt på min skulder det næste lange stykke tid.

Efter en dyr shoppetur kørte C og jeg til Holstebro, da vi i dag skulle til fødselsdag hos C' mor, far og morfar. Det har simpelthen været så hyggeligt, med godt selskab, lækkert mad, og masser af snak og grin. Som i jo ved er jeg lidt af et familiemenneske, og weekender som denne er guld værd når man ikke ses i hverdagene længere. Jeg vil hoppe under dynen nu.

Sov godt skønne læsere<3

( Husk at følge med på Facebook, Bloglovin & Instagram )

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Beauty

Hej piger!

Det fleste af os vælger altid en blush i pudderform, det skyldes ofte at det er det vi føler os mest trygge ved at bruge, men faktisk har en creme blush langt flere fordele. De er utrolig nemme at tone ud, da produktet kan varmes op med fingerne. Samtidig arbejder en creme blush bedre med ens foundation, da begge produkter er i en cremet konsistens. Resultatet af en creme blush giver ens kinder et blødt, dugfrisk og naturlig farvestrøg. Hvilket er prikken over i'et til et smukt og glansfuldt look med en utrolig flot glød. 

Fordelen ved at bruge creme blushes, er at man også kan bruge det på læberne, som en slags læbeforfrisker. Desuden holder ens creme blush heledagen, hvilket er utroligt lækkert. Jeg vil personligt anbefale en creme blush over sommeren, det vil give et naturligt men samtidig glødende look. Og kunne i lige forstille jer når man gå hen og får en utrolig smuk tan, hvor flot den vil ligge på ens solkysset hud. Jeg kan personligt ikke vente med at komme det på mine kinder! Ovenstående ser i fire ​Elizabeth Arden Ceramide crem blushes. ​De her blushes er utrolig luksuriøse, og nemme at arbejde med. De fåes i fire forskellige farver, ​Nectar​, ​Honey​, ​Plum ​og ​Pink. 

Jeg vil smutte under dynen nu, da der venter mig en lang arbejdsdag i morgen tidligt. 

Sov godt skønne læsere <3

Likes

Comments

Skin care

Hej piger!

Som i jo ved går jeg meget op i, at min krop er utrolig blød og fugtet, og derfor er det ikke altid nok for mig at smøre mig ind i en righoldig creme. Jeg har altid været stor forbruger af en skrub til min hud, da det har en dobbelt virkende funktion. En skrub går målrettet ind og fjerner døde hudceller, som kommer af hudens fornyelsesproces. Dette gør så at ens fugtighedscrem trænger dybere ind i huden, end hvad den tidligere har gjort. Resultatet af dette er en gennemfugtet og blød hud, som ses mere jævn, smuk og frisk. Og ikke nok med det så forebygger det indgroede hår, og gør det endnu lettere for dig at barbere dine ben, da man har været inde og fjerne døde hudceller som normalt ligger rundt om hårsækken.

Jeg har derfor valgt at lave en hjemmelavet body skrub, som jeg vil dele opskriften på. Dette vil i se meget mere til i fremtiden, da jeg har planer om at lave en måneds skrub, hvad siger i til det, er det noget i kunne være interesseret i?

For at opnå denne lækkre lemon-sugar body scrub, skal du bruge følgende:


- 400 gram sukker
- 1/2 kop olijven olie.
- To økologiske citroner
- 2 spsk. vanilie ekstrakt


1. Riv skallerne fra citronerne fint, og derefter pres de to citroner, da vi skal bruge saften derfra.
2. Bland oliven olien og vanilje ekstrakten sammen, og hæld det ned til sukkeret.
3. Bland sukkeret og oliven olien sammen, inden du hælder citronsaften ned i.
3. Kom det revet citronskaller ned til, og tilføj lidt mere sukker til hvis du ønsker det lidt groft i konsistensen.
4. Bland det hele sammen, og kom det ned i en krukke, hvor du kan have det til at stå fint på badværelset. 

Hvad siger i så tøser, var det ikke super nemt? Jeg er ihvertfald helt vild med at lave mine egen scrubs. Og står man nu en dag og mangler ideer til en gave, er en hjemmelavet scrub oplagt, da det både er en personlig og lækker gave at få. 

Håber i kunne lide dette indlæg, og ønsker i flere i fremtiden, så smid et like. 

Kys for nu <3


Likes

Comments

Fashion

Hej piger!

Håber at i har haft en god start på ugen. Jeg har været så heldig at have fri i dag, hvilket gør denne uge endnu lettere end den i forvejen er. Noget af det bedste jeg ved, når vejret er en smule gråt er at ligge under tæppet med en kop varm kakao, og shoppe online på diverse online shops. Et sted jeg altid shopper er hos Nelly.com, de har simpelthen alt hvad en kvinde behøver og mere til. Og så er kvaliteten og leveringen i top!

Efter gårdagens snak med C, om de kommende rejsedestinationer er jeg kommet i sommer humør. Og hvilken bedre måde at dulme ens sommer cravings på, end ved at surfe efter en masse lækre sommer outfits. Jeg er stor fan af fine jumpsuits, og har selv en del i forvejen. Men da jeg godt kunne tænke mig en masse nye til sommer, har jeg valgt at vise jer seks af mine favoritter fra Nelly. Jeg vil bestemt ikke have noget imod, at de alle seks hang inde i mit skab. Men hvis jeg nu skulle vælge en, skulle det helt sikkert være nr. 3. Jeg elsker farven på den. Kunne i forstille jer hvor smuk den vil være på en, når man til sommer går hen får lidt mere farve på ben og arme. Mums siger jeg bare. 

Hvilken af de seks er din dyndlings?

(Husk at følge mig på Instagram og Bloglovin)

Likes

Comments

Skin care

Hej piger!

Håber i nyder søndagen, det gør jeg ihvertfald. Dagen i dag har stået på ren afslapning, og søndagshygge med min dejlig kæreste. Hvis der er noget jeg sætter pris på, så er det bla. dage som i dag, hvor der absolut intet er planlagt, og hvor vi har mulighed for at slappe af, og lade op til ugen der kommer. Den bedste måde jeg slapper af på, er ved ikke at have make-up på. (All natural) Med det arbejde jeg har, kræver det fuld make-up hver eneste dag, da det også er noget jeg vejleder i. For mig er det alfa-omega at den make-up rens jeg bruger, er blid for min hud og især vipper, da det er et produkt som jeg er en stor forbruger af. 

Jeg har efterhånden prøvet mange make-up fjerner, som både har været gode, men også utrolige dårlige for både min hud og vipper. Men en som jeg de seneste par måneder har været utrolig glad for er min Elizabeth Arden Ceramide replenishing cleansing oil. ​Den her olie er helt igennem fantastisk! Ikke nok med at den går ind og opløser ens make-up, så fjerner den samtid urenheder, og giver huden intens pleje. Det er faktisk mere en alt i en rens, en bare en make-up fjerner. (Fantastiske til dig der ikke har tiden i hverdagen til at rense din hud i dybde, men ønsker stadig at pleje den) Den her olie er gået hen og blevet min favorit for tiden, da den simpelthen blødgøre og plejer samt fjerner make-up rester og overskydende talg. Måden jeg anvender den på er ved at pumpe en smule produkt ud på min (tørre) håndflader, derefter massere  jeg forsigtigt olien i ansigtet. Dette gør jeg i ti sekunders tid, på den her måde fordeler jeg olien i hele ansigtet, og sørge for at alt make-up bliver opløst. Jeg fugter mine hænder i lunken vand, og fortsætter med at massere ansigtet. I det olien kommer i kontakt med vand, bliver det til et cremet konsistens som føles utrolig luksuriøs på hud. Til sidst skyller jeg huden grundigt med vand, og dupper min hud tør så den er klar til min rense routine. 

Nu vil jeg smutte ud i køkkenet, og lave noget lækkert til min mand! 


​(Husk at følg med på Bloglovin, Instagram og Facebook!)


Likes

Comments

Beauty, Skin care

Hej piger!

Jeg tænkte at jeg lige vil dele lidt billeder med jer fra vores skønhedsmesse, som vi har kørt i Salling de seneste to dage. Der har været fokus på quick make-upper, hudpleje konsultationer, paraffinbehandling og lækre dufte. Alt dette har vi fejret med livemusik, foredrage med Søren Hedegaard og champange bar. Jeg elsker virkelig min arbejdsplads og det jeg laver, og med events som denne bliver det simpelthen ikke bedre.

God weekend herfra<3

Likes

Comments

Beauty

Hej piger!

Mange af jer ved sikkert allerede, at Kat Von D fik lanceret hele hendes make-up linje her i februar måned. (Endelig) Den her kollektion har været længe ventet hos de fleste beauty-lover, da man har hørt meget godt om det. Og da vi desværre ikke har Sephora i Aarhus, måtte jeg vente med at eje et af hendes produkter til jeg kom til København. Der var ingen tvivl om at Kat Von D Shade + Light Contour Palette skulle være mit første køb. Den her eksklusive kontur palette, er designet til at man kan forme ens ansigt, ved hjælp af tre nuancer af konturering, og tre nuancer af highlighting. Nuancerne i paletten er fordelt over en kold, en varm og en neutral nuance, hvilket gør paletten universal, i den forstand at man har rig mulighed for at bruge den året rundt.

Jeg har knap haft min i en uge, og er allerede ellevild med den. Det er efterhånden blevet min store afhængighed, når det kommer til basic make-up. De tre ting man kan forvente af hendes kollektion, er fuld dækkeevne, lang holdbarhed og høj pigmentering. Alle seks skygger er af top kvalitet, hvilket gør at de er nemme at arbejde med, samt lette at tone ud. Børsten som er designet til, er lavet af syntetisk hår som gør den utrolig lækker og blød på huden. På den ene side er børsten skrå, det skyldes at den nemmere kan følge kæbepartiet, kindbenene samt tindingerne. (Til konturering) På den anden side er børsten æggeformet, hvilket gør at den har lettere ved at ligge sig under øjnene. (Til highlighting).

På videoen herunder kan i se, hvordan selveste Kat Von D bruger paletten.

Kys for nu <3

Likes

Comments

Skin care

Hej piger!

Noget af det bedste jeg ved efter et langt og varmt bad, er at smøre hele min krop ind i en righoldig crem. Der findes simpelthen ikke noget værre, end følelsen af tørt og irriteret hud. Det er utrolig vigtigt for mig at den crem jeg smøre mig ind i, har en lækker duft da det giver mig følelsen af velær og forkælelse. Og hvem elsker ikke cremer der dufter luksuriøst?

Jeg er en stor forbruger af THe Body Shops body butter. Elsker at cremerne er så righoldige, og luksuriøse i konsistensen. Da jeg er en utolmodig pige, er det vigtigt for mig at det trænger hurtigt ind, så jeg med det samme kan hoppe i tøjet. De her body butters lever virkelig op til mine forventninger. Ikke nok med at de trænger hurtigt ind, så forsegler de også fugten, så huden efterlades fugttilført i op til 24 timer. (Just the way I like it) De tre varianter som jeg altid vender tilbage til er Shea, Wild Argan oil og Vanella Brulee. Duften af Shea og Wild Argan olie, har en ekstrem luksuriøs aroma. De har begge en diskret duft af hjemme spa og velær. Hvorimod Vanella Brulee, har en kraftig duftaroma af sødme og sensualitet.

Hvis man som jeg ikke kan tåle tanken om tørt hud efter badet, vil jeg klart anbefale jer at smutte ned i jeres nærmeste Body Shop, og afprøve én af de mange varianter på hænder og arme. I vil helt sikkert blive ligeså vilde med dem som jeg.

Kys for nu <3

Likes

Comments

Beauty

​Hej Piger! 

Så er det blevet tid til en make up video, hvor jeg viser lidt inspiration til en hverdags-sommer glød. Jeg viser undervejs hvilken produkter jeg bruge, men herunder fremgår nærmere de produkter jeg har påført på min smukke svigerinde. Jeg håber at i kan lide videoen, og ønsker i flere af denne slags fremadrettet så smid et like. 

- Covergirl Clean Whipped Creame Foundation 
- L'oréal Paris Lumi Magique 
- Elf HD Lifting Concealer 
- Mac Matchmaster Concealer 
- Kat Von D contour kit
- Shiseido Eyebrow Styling Compact 
- Shapora Eyeshadow - Movie Popcorn no. 72 - Be on the A-list no. 49 - It bag no.80
- Mac Eyeshadow Mulch Velvet
- Elizabeth Arden Grand Entrancee Mascara
- Elizabeth Arden Sunset Bronze Warm Bronze 01
- LDM Blush 
- Elf Lip Definer and shaper 
- Elizabeth Arden Skin Protectant 

​(Husk at følg med på Bloglovin, Instagram, Facebook & Youtube)

Likes

Comments

Lifestyle

God eftermiddag piger!

Hermed en lille update fra storebyen. Som i jo ved ankom vi i går eftermiddag, og da butikkerne lukker de kommende par dage, skyndte vi os at smutte ned på strøget inden det var for sent. Selvom vi var presset med tid, endte jeg dog alligevel med at falde over lidt forskelligt. Hvad jeg fik købt med mig hjem, må i vente med at se!

Jeg tænkte at jeg lige vil dele lidt billeder med jer, fra vores aften ude. Da vi alle er stor fan af sushi, var det selvfølgelig oplagt at det var det vi skulle have. Vi var ind på noget der hedder Fresh Sushi, som ligger nær Amager strandpark. Maden var utrolig frisk og lækkert, og der var ikke en finger at sætte på kvaliteten. Da stemningen var i top, og vi alle var enig om at tage videre i byen, tog vi på en af verdens bedste cocktailbar. Her på Ruby får man serveret drinks i højeste kvalitet, i en ret så idylisk atmosfære. Indretningen komplimentere de eksklusive drinks, som gør oplevelsen helt unik. Det er helt klart en oplevelse, som er anbefalelsesværdig.

Jeg vil smutte tilbage til de andre, og nyde første påskedag.

Husk at følg med på Bloglovin, Facebook & Instagram hvor jeg dagligt opdatere min profil


Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@samaralazzawi