Hej allihopa! Idag tänkte jag berätta om hur man får fina höst naglar. 


🎃


Använd inte Aceton


🍂


När du tar bort ditt gamla nagellack, så använd inte aceton. Det är inte alls bra för naglarna! Det finns aceton fria nagellacks bortagningar och jag har hört att det finns på Lindex.Vårda dina Naglar 


🍁


Fila dina naglar, klipp de och helt enkelt vårda dem! Det blir verkligen skillnad mellan ovårdade naglar och vårdade naglar. Fila de ibland, klipp dem och ta bort smutsen under naglarna. Det gör verkligen skillnad! Bit inte på naglarna


🕸


Naglarna blir fula och ojämna om man biter på de och dessutom är det inte bra för dig! Du kan få i dig massa smuts och annat äckligt. Om du har svårt att sluta kan du köpa ett slags "nagellack" som smakar jätte äckligt. För vissa funkar det men för mig funkade det inte jätte bra. Men testa iaf! Dekorera dina naglar


🎃


Dekorera dina naglar med höstliga färger t.ex orange och testa nya färger.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag tänkte jag skriva om hur man tar hand om sitt hår lite extra nu på hösten. Vintern kommer snart och då måste man ta hand om sitt hår lite extra.

1. Varmt vatten torkar ut håret och för att motverka det kan man duscha med kall vatten istället. Man behöver inte direkt ha på kallaste utan det räcker med att man tar kallare än vad man brukar ha och jag brukar alltid skölja av i slutet med det kallaste över hela håret + kroppen.

2. Tvätta håret lagom ofta. Att tvätta håret varje dag tror många löser problemet med fett hår. Men så är det inte. Igentligen är det tvärtom, ju mer sällan du tvättar ditt hår desto bättre mår det och det minskar även fett produktionen. Om du går från att tvätta håret varje dag till var fjärde dag kanske det inte funkar. Utan du måste sakta vänja av håret. Så då kanske du ska börja varannan och sen sakta minska ner på antal dusch dagar.

3. Om ditt hår lätt blir rufsigt på morgonen så kan det hjälpa med att sova i en lös fläta. Det funkar specciellt på personer med lockigt hår eftersom detn lätt kan hända då. Tänk på att inte fläta för hårt, då kan inte hårbottnen andas! Ett + är ju också att du får bort håret från ansiktet.

4. Till det här tipset behöver du bara en tandborste och hårsprej. Först tar du tandborsten och sprejar lite hårsprej på. Sen borstar du helt enkelt bort alla små håren bakåt i samma riktning som ditt övriga hår. 

Det här var allt för mig. Tipsen har jag hittat på andra sidor och vissa är av mina egna erfarenheter!

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag tänkte jag skriva om mina två favorit frukostar.

1. Smoothie bowl

Enkel och god att göra!
-
Här visar jag mitt favorit recept:

😍 Hallon

😎 Mango

😜 Yoghurt

😇 Mjölk

Hehe som ni ser skrev jag inga mått. Det är för att jag aldrig använder mig av det utan tar liksom så mycket som jag tror jag ska ha.

2. Avokado Macka

Sååå god och enkel att göra!

Till det här behöver man:

😎 Knäckebröd eller vanligt bröd beroende på vad man gillar

😋 Avokado

Här var allt man behövde för den! Om man vill mosa avokadon när man har den på kan man göra det med en gaffel och det beror helt på vad man gillar. Tycker man om att ha klyftor istället så tar man det!

-

Förlåt för kort inlägg meeen jag måste gå och lägga mig nu. Hoppas ni haft en bra dag! 

OBS inte mina bilder!

Godnatt
😜

Likes

Comments