Hej! Idag var jag ledig från skolan för att vi skulle på begravning:(. Men först på morgonen åkte jag med mamma till Vänersborg för att hon skulle lämna något där sen på hem vägen blev jag hungrig så vi åkte till mc'donalds och åt frukost, jätte mysigt faktiskt.<3 sen gick vi även in på H&m,Ur&pen och lindex. På Ur&pen köpte jag 2 armband och på lindex en bh. Sen på hem vägen hämtade vi min syster på tågstationen. När vi kom hem så åkte vi till begravning för min farmor dog för typ 2 veckor sen:(. Imorgon efter skolan åker jag med min syster till Göteborg och kommer ungefär hem på torsdag. Så jag vet inte om det kommer komma upp några inlägg. Hoppas att ni har haft en bra dag KRAM!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag älskar verkligen hösten. Det är så mysigt, ta på sig vantar och halsduk tända ljus. Även fast det är mörk och kallt så tycker jag att det är så mysigt och fint med alla fina färger på träden och allt. Här nere kommer några fina höstbilder som jag tog förut, och klippte ihop till en bild:)<3 KRAM!


Likes

Comments

Hej! Idag har jag varit i skolan eftersom att det är måndag "puuft". Men nu är det ungefär bara en vecka kvar till höstlovet, längtar så sjukt mycket. Jag tror att jag ska till Göteborg på höstlovet (min syster bor där) eller så ska jag bara vara hemma och chilla. Men det var detta tråkiga inlägg inte så roligt men aja, ni får ha det bra.

Likes

Comments

Hejsan! Selma har sovit hos mig hela helgen eftersom att mina föreldrar är i Frankrike. "dem kommer hem imorgon" jag och Selma har haft det jätte mysigt faktiskt. I fredag och i lördag var vi på fritidsgården och träffade några där sen kom vi hem och kollade på tv:n och åt massa godis och chips ;). Så det har vart en väldigt rolig men chill helg faktiskt. Men just nu sitter jag bara i soffan och dricker mitt favorit te och kollar lite på youtube./ Filippa <3


Likes

Comments

Hej! Jag vet att jag inte har bloggat på länge nu men jag har tänkt att göra som en liten "ny start". Idag slutade vi klockan halv 12 för att vi var i Göteborg i tisdags med klassen. Selma ska sova hos mig i helgen så det ska bli kul, det kanske kommer ett till inlägg sen. Ha de bra!❤️

Likes

Comments