​Detta är vårt färdig plagg, det blev ingen Playsuit vi gjorde istället en somrig klänning som är väldigt flörtig eftersom den visar ganska mycket hud. nu har jag ingen bild på baksidan men där är den helt öppen fast med två korsade axelband och en liten roset där banden korsas. Vi vann dock inte tävlingen men vi kom två, men det känns också jätte bra. Känns som jag gjort ett bra jobb. vi har många små detaljer och vi har sytt ganska noggrant för att vara för hand. så tror att vi kan få ett ganska bra betyg! 

Ha en det bra så länge <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår skulle vi ha haft skolfoto i skolan. De flesta gick upp lite extra tidigt för o sminkas sej o klä sig lite finare än vanligt. Men när vi sen kommer till skolan får min klass ett sms om att fotograferings tiden har flyttats pga att en an fotograferna hade fått punka på bilen eller något liknande. Tiden flyttades till 14:30 och vi slutade 12:20. Så alla åkte hem så vårt skolfoto kommer nog va ganska tomt detta år. blir kul o se sen i skolkatalogen eller vad det kalas i gymnasiet haha!


Sen idag kollade jag på ett nytt gymnasium och jag var så exalterad och var verkligen 100% säker på att hela skolan och allting skulle vara perfekt. Sen när jag väl kom dit och fick se skolan och höra om den märkte jag dieket att det inte var min miljö. Vilket va riktigt tråkigt. Just nu som ni nog förstått vid det härlagret går jag en stylist linje och jag har känt ett bra tag nu att jag inte vill ha det som heltidsjobb i framtiden, hellre något o arbeta med på min fritid.

Jag älskar däremot djur och det är något jag verkligen skulle vilja jobba med som heltid. Men dem på den skolan jag kollade på idag hade redan kommit så långt och jag ligger sex veckor efter med inte bara teoretiska ämnen utan praktiska också. Vilket betydde att jag skulle få ta min och plugga upp mej och det finns heller ingen säkerhet på att jag klarar det. Så då känner jag nu att jag hellre går kvar ett år på Plusgymnasiet och söker in på Djurgymnasiet då nästa år så jag kan börja i tid och lära mej allt i den ordring jag ska lära mej! Nu ska jag fira min morbror som fyller 40 år idag. Fortsätt ha en bra kväll!

Vi hörs snart, puss <3

Likes

Comments

Hej!

Idag under våra stylist lektioner ska vi börja med att designa kläder. Vi har valt att designa en Playsuit med de tre tyger som kommer vissas på en bild längre ner. Vi ska sy ihop kläder genom att tråckla så alltså inget avancerat. Genom att göra det enklare för oss att sy kläder har vi skyltdockor att utgå efter. Detta är en tävling och den grupp som vinner tävling kommer få ställa ut sina kläder i ett skyltfönster hos Tygverket på Södermalm. Jag arbetar med Sandra och Nathalie och vi ska gå all in och satsar på och vinna!

Längre ner kommer bilder på skyltdockan. tygerna, vår skiss och på bilden vi mest tog inspiration av.

Ni kommer få se resultatet snart inom kort. Önska oss lycka till. Puss!

Likes

Comments

Idag fick vi Äntligen våra smink borstar som var väldigt efterlängtade!! Det är kit på 10 smink borstar i olika slag från Make Up Store och även en liten midjeväska där du kan ha dina smink borstar och lite av ditt smink för att jobba på ett smidigare och effektivare sätt. Har dock aldrig testat att arbeta med dessa ännu men tror verkligen att det kommer vara jätte bra. Sååå exalterad på och få använda allt!!!

Ha en mysig kväll nu! Puss <3

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg. Jag går första året på en Stylist linje i Stockholm. Under min APL (praktik) kommer jag sminka, styla hår, designa kläder och fotografera och under denna resa kommer jag uppdatera er om vad jag gör med både bilder och information.

Jag kommer även blogga om min fritid vilket kommer göra det lite mer personligt. Ni kan då lära känna mig och inte bara se vad jag gör ute i stylist branschen. På min fritid gillar jag att gymma och umgås med mina vänner vilket jag gör så ofta jag kan.

Ha en bra dag!Likes

Comments