var ett tag sen jag skrev nu men har legat sjuk väldigt länge. har ändå hunnit gjort några set naglar.

Idag fick jag även reda på att jag klarade provet så nu är jag äntligen diplomerad nagelteknolog! :D nu är det bara att vänta på att diplomet ska komma i posten! :) så jag och rickard firar med lite skumpa och ost :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

i helgen har det hänt lite saker. började i torsdags då jag var på möte med Amanda och Sandra från artractive där jag gick min nagel utbildning. Mötet gick ut på att dem vill börja hyra ut plats i salongen till elever. Så nu har jag börjat skriva en budget och sitter och funderar ut ett namn på företaget. någon som har något tips? :)

I fredags så gjorde jag mitt teoretiska prov och det kändes riktigt bra så förhoppningsvis är jag snart diplomerad!

Hann göra mina och Malins naglar också.


Likes

Comments

Gjorde lite vår inspirerande naglar härom dagen. Är inte helt rätt nyans på bilden men vi fick inte till en bra bild där färgen blev rätt.

Och idag får jag hjälp med att äntligen redigera bilderna från fotograferingen så förhoppningsvis kan jag lägga upp dem ikväll eller imorgon :)Likes

Comments

hade tänkt fixa bilderna från fotograferingen imorgon men det får bli antingen på fredag eller nästa vecka då jag ska åka iväg och jobba till på torsdag :)

Likes

Comments

Kände att det var dags att fixa till mina egna naglar så det fick bli sjuklingens sysselsättning idag.

Likes

Comments

Nu har vi bara en look kvar innan den super förkylda Rebecca ska bege sig hemåt med Amanda och sen i eftermiddag ska jag göra systerysters naglar.


Likes

Comments

Idag Kom Amanda till mig för att fixa i ordning sina naglar som suttit i 3 veckor nu. Dem blev verkligen toppen. Enkelt men ändå något extra. Imorgon följer hon med mig till Rapatac där jag ska göra lite olika sminkningar på henne och fota så jag kan börja bygga upp en portfolio. Kommer bilder på det imorgon. Nu ska jag sova så man är pigg till det imorgon. :)


Likes

Comments