Jag älskar att experimentera med mitt smink.
Idag körde jag på raka ögonbryn ”a la geisha ögonbryn”. Jag tycker det är väldigt roligt att testa nya looks.

Min kompis sa till mig när hon kom hem till mig att ”åh du ser ut som en geisha” och ja det kanske hon hade lite rätt i med tanke på just de raka ögonbrynen. 🏯

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Älskar mina små unika örhängen och gärna dem med lite glitter. Jag gillar kontrasterna mellan de blåa kristallerna och det röda håret.


Köpte örhängena från frisörsalongen i mitti city Karlstad .woop woop!
Go and get!

Likes

Comments

Älskar min utstickande hårfärg. 🍒 Här är hårfärgen som jag använde mig utav och färgbomben som jag var tvungen att köpa till för att få en mer intensivare färg. Denna färgbomb blev en blandning mellan lila och rött.
Jag tror dock att jag måste köpa ”fire red” hårbomben för att få mer varm ton när jag vill ha mer varm ton för just nu är min färg ganska lila/rosa/röd.

Likes

Comments

Jag fick färga håret tre gånger.
Första gången jag färgade håret så hade jag en kopparfärg i för att det skulle bli en varmare ton innan jag färgade det helt rött.
Efter första färgen så fick jag en rosa ton på håret vilket gjorde att jag fick lägga i en ytterligare till färg för att få en starkare röd färg på det.

Jag hade väldigt ljust hår innan på vissa toppar av mitt hår så det blev inte så intensivt som jag ville ha det ,så jag ska köpa en färgbomb och lägga i till veckan.

Likes

Comments

Åh jag vill verkligen färga mitt hår rött som Haifa, hur snyggt är inte det? Men det kan ju också vara så snyggt just på henne då hon är en av världens vackraste kvinnor enligt många.

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Min inspo inför i morgondagens photoshoot.
🍁🌹

Likes

Comments