Header

Vad tycker ni om den nya trenden bubblenails? Personligen är detta verkligen ingenting för mig då jag inte tycker att detta är snyggt någonstans, förhoppningsvis är det en trend som inte är här för att stanna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I lördags åkte vi in till stan i Stockholm och kikade runt lite, gick in på nyx och kikade då jag var ute efter en concealer. Jag fick med mig deras above & beyond concealer i färgen porcelain. De hade även tagit macaron lippie's och kunde äntligen köpa läppstiftet i färgen lavender.

Likes

Comments

Rebecca & Fiona lanserar lösögonfransar tillsammans med det svenska märket Sweed Lashes. De skänker alla sina intäkter till organisationen Kvinna till kvinna, som jobbar för en bättre situation för kvinnor i konfliktdrabbade områden. Fransarna är gjorda på människohår och ska vara mjuka med otrolig kvalitet. Dessa kommer att säljas på Åhléns för 149kr.

Likes

Comments

För en vecka sedan fyllde jag på fransar på Melina. Älskar verkligen att göra påfyllning på henne då hon har så täta och fina fransar. Det är även så kul att kolla på bilderna då man ser hur stor skillnad det faktiskt blir när man fyller på, detta är efter 4 veckor.

Likes

Comments

Igår kom pojkvännen hem med dessa åt mig. Har velat ha ett par air max sjukt länge och har nu äntligen ett par, perfekt tajming då vi åker till Stockholm idag så jag kan ha dessa istället för mina slitna converse när vi går på stan.

Likes

Comments

H&M har nu släppt sin nya skönhetsserie. De lanserar nya H&M Beauty med över 700 produkter i grundsortimentet och deras tanke är att utöka till tusen produkter, allt från primer's till hårverktyg.

Jag tycker personligen inte så mycket om h&m's smink men jag gillar verkligen de nya förpackningarna då de ser lygixare ut och inte lika plastiga och tråkiga som de gamla. Gillar också att de kommer utöka sitt sortiment.

Likes

Comments

Detta fick jag med mig hem igårkväll när jag åkte in till stan och det är ett par välbehövliga köp. Eller ja vattenflaskan kanske inte är så jättebehövligt men jag ville ha en med sugrör då jag i stortsett alltid dricker allt med sugrör. Shortsen behövde jag då jag inte riktigt har några bra springshorts. Det är supersköna och älskar att det är lite färg i det och ytligare ett plus är ju att de är från nike.

Likes

Comments

Köpte dessa två igår. Mitt hår har blivit väldigt torrt och frissigt efter all färgning jag har plågat det med. Jag har använt detta shampoo och balsam förut och älskade dem men behövde inte det just nu så då köpte jag en inpackning samt en lotion till håret som aktiveras utav värme och även skyddar mot det. Får hoppas på att dessa är lika underbara som schampot och balsamet. 

Likes

Comments

Idag satte jag detta helsett på kära Ebba idag. Jag är väldigt nöjd med resultatet och det var roligt att sätta fransar igen efter att haft uppehåll i över en vecka haha. Ebba har väldigt fina och långa fransar av sig själv så det var väldigt lätt att fästa fransar på henne. Jag använde mig utav tjocklek 0.20 och längderna 11-13mm.

Likes

Comments

Jag älskar madlady's kläder och jag vill i stort sett ha alla snygga set dom har fått in.

Likes

Comments

Instagram@beautyby2s