Idag när jag vaknade upp såg jag att mitt nätverk har kommit tillbaka, yees. Så nu kan jag blogga när jag är utomhus också (om jag håller det längre än tills imorgon) anyways dem här fyra dagarna har jag vart i Falkenberg och kommer stanna här tills imorgon. Jag har haft det riktigt bra här med mina kusiner och min pappa & lillasyster.
Just nu sitter vi vid strand baren och kollar på ett band som spelar lite musik och umgås.
Har vart här i två timmar snart så förhoppnings vis ska vi snart gå hem är lite trött efter allt idag. Upp tidigt, bad och nu detta. Men så är det när det är sommarlov då får man hitta på massa saker, speciellt nu dem sista 20 dagarna.. Men mer än 2 veckor är det iallafall som tur är.Bloggen går inte så himla bra nu heller men bättre blir det. -M

Likes

Comments

Igår var jag och Michaela på bio och kollade på - förr eller senare exploderar jag, asså WOW säger jag bara va grymt bra den var men ändå väldigt hemskt, det var många tårar som rann ner för kinderna. Dem flesta har nog sett filmen men ni som inte gjort det borde se den, man förstår verkligen hur dem mår och hur hemskt cancer är. Filmen är så klart min nya favoritfilm och jag bara längtar tills den kommer ut på swefilmer eller DVD.Jag ville sluta blogga för ett tag sedan det är därför inga inlägg har kommit, men jag ändrade mig för nån dag sedan så jag är kvar här. Men nu ska jag hoppa upp ur sängen och fixa mig sedan in till stan med Michaela -M

Likes

Comments

Hejsan!

Hoppas ni mår bra för det gör jag eller jag har lite ont i kroppen och är lite trött men annars är allt på topp.  

Igår kom inget inlägg för jag hade fullt upp med 4 ungar så hade inte tillgång nästan till någon mobil eller dator men tänkte berätta lite om går dagen - för det första blev jag väckt av en liten unge som kom upp med sin snutte och la sig bredvid mig och sa "Malin kom" 

min älskade lilla kusin Rasmus han är helt underbar. Så då gick jag upp med honom och kollade på Dino det är verkligen hans favorit film och min när det gäller barn filmer den är jätte rolig, haha men iallafall efter det kom Linnea och Matilda (hans kompisar) och fråga om vi ville hänga med dem och plocka bär, så vi hittade många hallon som vi stog och plockade & åt. Vädret var ju lite halv dålig eller det regnade ibland och ibland inte men det brydde vi oss inte om så jag och barnen bestämde oss för att ha vatten krig! & oh ja det blev det jag blev jätte blöt även Matilda så hon blev tvungen att ta av sig klänningen. Men det var kul iallafall & efter det gick vi hem och dem kollade på 'peter pan' och jag la mig i soffan, ja för det var ju en himla bra dag att man blev trött.. Sen senare på kvällen gjorde jag nått sköj, färgade håret eller silngade det men det blev så mycket silngor att det ser ut som jag färgat det blont:/ ville bara ha några få slingor för själv tycker jag inte om blont hår på mig vill ha brunt men ska färga det i augusti igen haha.

Idag har jag legat i soffan nästan hela dagen, som ni läste har jag ont i kroppen & varför vet jag ej men kände det imorse att jag hade ont och inte orkade gå upp typ men det har blivit lite bättre iallafall så får vi se senare ikväll hur det blir. 

Nu sitter jag och kollat twitter och lyssnar på Shawn Mendes asså det är helt sjukt hur bra röst han har jag döör, han betyder jätte mycket för mig så nu kan min dag bli bättre because of him, love him. 


Har ni inte hört hans nya låt så lyssna på den:) -M

http://www.youtube.com/watch?v=9W5m4bNyK4c&list=RDAtQFPNLe3Ng&index=14

Likes

Comments

Hejsan alla goa och glada människor!

Idag är det en helt vanlig söndag för mig, en liten slappa dag och passa min kusin en mysdag helt enkelt. Jag är hos min moster och kommer stanna här i en vecka för att hjälpa till med mima kusiner som sagt. Kom hit i fredags och det ska bli himla kul att få umgås med kusinerna träffar ju inte alls dem så ofta. - men iallafall nu sitter vi alla samlade och kollar på dino (en barn film för er som inte visste)

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och vara med dem andra, så bloggar jag senare -M

Likes

Comments

Det kommer bli ett helt annat vardags inlägg tänkte inte skriva om min dag eller skriva om vad jag ska hitta på idag, utan nätet.

Vi barn & vuxna är helt olika för vem vi är ingen är lik någon annan på insidan eller utsidan alla är olika på sitt sätt. Vi barn som inte vet nått alls om hur det är att vara vuxen vi barn som ska ha vuxna som förebilder och som ska kunna gå utanför dörren utan att något ska hända, så ska världen vara för alla barn & ungdomar men ändå finns det många som är ledsna & rädda för denna värld.
Barn som blir slagna, kallade saker, rädda för vuxna och andra barn, & blir helt förstörda för hur dem får leva sitt liv. Det är fel helt fel ingen & då menar jag verkligen INGET barn eller ungdom ska behöva känna så som vissa eller a många av dagens barn/ungdomar gör. Alla ska kunna känna frihet och vara glada för att dem får komma ut i världen & leka med sina kompisar & vi ungdomar ska kunna åka in till stan, gå på bio, åka till ett badställe och bara ha en underbar dag men istället känner många personer press på sig, dem blir uthänga på nätet för att dem inte ser ut som vissa, för att dem inte är lika perfekt som en, för att dem inte har likadana kläder eller inte är lika bra som andra. Det är sjukt hur denna värld är och att det inte finns vuxna vid ens sida när man behöver dem som mest när det är dem som ska se till att ens barn mår bra men ändå får man klara allt själv.
Och många ungdomar mår så himla dåligt & är ledsna & arga över att få all skit på sig hela tiden. Folk skär sig, äter massa för att må bra, gråter tusentals med tårar och håller allt inom sig så ingen annan ska få veta hur en mår, tycker dem är helt partiska för att dem inte är som andra, folk tar till och med livet av sig. Det är helt sinnes sjukt. Det ska inte behöva vara såhär ingen ska ha press på sig 24/7 alla ska vara lugna och kunna vara ute i världen göra vad dem vill.
Jag själv har haft tuffa tider i livet, har blivit kallad för vissa saker som fått mig att gråta, vara arg och inte velat gå utanför dörren inte ens gå till skolan för allt som hände, men den tiden är över för mig men andra får stå ut med samma sak som jag och VÄRRE.Så ni människor som tycker det är så kul med detta försök er själva att vara i samma situation och se hur människor mår för det är inte alls kul hur man blir behandlad av människor. So just stop this shit. -M

Likes

Comments

Här tipsar jag om några goa sommarlåtar
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aм ι wrong- nιco and vιnz
ѕιng- ed ѕнerran
good gιrlѕ- 5ѕoѕ
тaĸe yoυ- jυѕтιn вeιвer
pιllѕ n' poтιonѕ- nιcĸι мιnaj
we are yoυng- ғυn
ѕнower- вecĸy g
вooм clap- cнarlι хcх
rυde- мagιc!
ѕυммer- calvιn clarιѕ
proвleм- arιana grande and ιggy azalea
вad вlood- вaѕтιlle
ι wιѕн- cнer lloyd
naтιonal anтнeм- lana del ray
aмneѕιa- 5ѕoѕ
worĸ- ιggy azalea
мe and мy вroĸen нearт- rιхтon
claѕѕιc- мĸтo
тιмe мacнιne- ιngrιd мιcнaelѕon
aιn'т ιт ғυn- paraмore
alιve- one dιrecтιon
вreaĸ ғree- arιana grande
тeaм- lorde
weѕт coaѕт- lana del ray
wιld нearт- тнe vaмpѕ
coмe and geт ιт- ѕelena goмez
υnвelιeverѕ- vaмpιre weeĸend
ғancy- ιggy azalea and cнarlι хcх
laѕт nιgнт- тнe vaмpѕ
on тop oғ тнe world- ιмagιne dragonѕ
нoмerecĸer- мarιna and тнe dιaмondѕ
all oғ тнe ѕтarѕ- ed ѕнerran
wнaт aвoυт love- aυѕтιn мaнone
gυтѕ and glory- lorde
rιpтιde- vance joy
мιdnιgнт мeмorιeѕ- one dιrecтιon
ѕυммer тιмe oғ oυr lιveѕ- cody ѕιмpѕon
22- тaylor ѕwιғт
r υ мιne?- arcтιc мonĸeyѕ
love rυnѕ oυт- one repυвlιc
ι cнooѕe yoυ- тιмeғlιeѕ
aмerιcan dreaм- мĸтo
really don'т care- deмι lavaтo
ѕιrenѕ- cнer lloyd
aмѕтerdaм- ιмagιne dragonѕ
gιrlѕ- тнe 1975
don'т ĸιll тнe мagιc- мagιc!
lιғe oғ тнe parтy- ѕнawn мendeѕ
ѕтυpιd love- jaѕon derυlo
crazy ғor yoυ- нedley
-E


Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter jag och väntar på bussen som kommer om 2 minuter för att åka ner till min pappa och lämna mina saker sen åka iväg med honom. Har vart hos mickan inatt vi var på bio igår och kolla på blended tror jah den heter men den var riktigt bra och rolig så den tycker jag verkligen ni ska kolla på. När vi kom hem ungefär vid 11 så satte vi på oss pyjamas och gick ut på balkongen (vi sov där inatt) sen imorse vid 4-5 blev det lite kallt så vi gick in och la oss i rummet istället. - idag kommer jag inte hitta på nått alls även fast det är så himla varmt ute äntligen har sommaren kommit liksom dem andra dagarna har det bara regnat nästan och vart grått inte alls kul men nu dem två senaste dagarna har solen vart framme och det har vart mer än 20 grader ute jippi.

Men ni får ha det bäääst så bloggar jag senare -M

Likes

Comments

Hej! Oj, det var ett tag sen jag satt bakom min mobil och skrev ett inlägg.. För en vecka sedan var jag i Stockholm och det var riktigt kul och ja kommer göra ett inlägg om det snart när jag har bättre tid för det, sen måndagen som kom var jag hos min moster till onsdagen och kunde tyvärr inte göra ett inlägg eftersom jag hade mina kusiner.
Men iallafall idag ska jag inte göra så mycket ska åka in till Liseberg och träffa Michaela och min syster sen ska vi åka hem till Michaelas pappa och sova där inatt.
Och igår var jag nog den lyckligaste i världen, jag & Ebba fick reda på för några dagar sedan att våran kompis från Örebro skulle komma till Göteborg och vara här en hel dag på Liseberg så vi mötte henne där igår och Gud jag höll på att börja gråta, så mycket har jag saknat henne det är jätte hemskt att bo så långt bort från henne. :'(
Saknar henne redan och hennes kramar allt jag vill nu är att det blir den 23 augusti då jag får träffa henne igen!! Och då förresten kommer the fooo till Liseberg. Åhh, saknar dem sjuuuukt mycket.Men nu snart ska jag iväg så ni får ha det bääääst så länge -M

Likes

Comments