Header

Glad påsk!!! Hoppas ni alla kommer få ett underbart lov.

Alice :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejj,

Nu är jag tillbaka från Spanien och har haft det jättebra. Det var så sjukt varmt och skönt. Kommer inte berätta så mycket om Spanien för vi gjorde nästan samma sak varje dag.

Vi åt frukost sedan gick vi ner till solstolarna och va där hela dagen typ och åt lunch. Sedan runt 6 så gick vi upp till hotellrummet och fixade oss inför middagen.

Jag var där med en annan familj också. Saknar Spanien redan. Vi bodde på ett annat hotell i år som va sjuktbra.

Nu kommer lite bilder (:
Likes

Comments

Då va höstlovet slut men tycker att det gick alldeles för snabbt men hade ändå väldigt kul. Det är ju ändå jullov om några veckor, får panik när alla pratar om snöstorm o skit. Inte redo än asså. Men de känns ändå bra att komma tillbaka till alla kompisar som man inte träffat på lovet. Alice va ju i Spanien hela lovet så blev ju jätte glad när ja träffade henne idag. Men dags för pH nu så hadeee❤️Maja
Likes

Comments

Hejjj

Tänkte bara berätta lite kort om vad vi gjort idag, eftersom att vi hade sovmorgon till 11.10 och slutade 12.35 så hade vi en väldigt kort skoldag.

Direkt efter så åkte jag, Alice och ville in till stan för att köpa lite saker till Alice som hon ska ha med till spanien. Kommer en haul på det lite senare på Alice vfm, alliiccee heter hon där om ni vill kolla det. Dock va det jobbigt med regnet så vi åkte hem efter ett tag men vi hann handla de vi skulle.

Sedan hade Alice tennisträning och ville åkte sedan hem. Just nu sitter vi och tittar på idol samtidigt som vi fetar oss. Hoppas ni har haft en skön fredag, ska själv vara hemma hela höstlovet så hör av er... Maja
❤️

Likes

Comments

Nu så har jag och Alice haft läxhjälp, ganska stolt ändå att jag gjorde färdigt typ hela geografin och massa spanska också. Men nu har hon i alla fall åkt hem och sitter just nu och gör armband av typ gummisnoddar. Fick ett av henne idag och de va jätte fint. Tack abbelabbelingonsylt. Själv så har jag bara en allmänt tråkig kväll. Ska nog fixa lite imorgon med bloggen och design. Vet inte men jag ser så jävla lam ut på den bilden vi har just nu, och Alice typ hoppar på mig så.. Ja men imorgon så är de ju en skön tisdag. Vi börjar runt 08.30 och slutar runt 14.00. Sedan på onsdag så har vi ju studie dag. De är liksom andra studiedagen redan. Meen hoppas att ni har en roligare kväll än jag för nu ska jag äta choklad men ja puss// Maja ❤️


Likes

Comments

Igår och idag❤️❤️

Likes

Comments

HEJ,

Just nu ligger jag i min säng och har typ precis kommit hem från mitt landställe och de har varit så jävla roligt. Jag var med stella, liam och eddie. Vi har kollat på film, spelat fotboll, fifa, sedan bara varit ute på kvällen och dagen mm. Detta var en av de bästa helgerna i hela mitt liv kommer aldrig glömma denna helgen. Jag har saknat stella väldigt mycket för hon bor i stockholm så vi ses egentligen bara på sommaren. Det kommer komma bilder nu och om ni vill se videos så gå in på min vfm @Alliiccee heter jag. Puss :) 

Likes

Comments

Hejj(:

Jag tänkte berätta lite om mig dag idag. Tisdagar är den sämsta dagen på hela veckan så idag var de en tråkig dag. Vi har typ de tråkigaste lektionerna och en lång. Vi hade brandövning idag också de var väll kul:)

Sedan när jag slutade så gick jag och Märta på stan och kollade på lite kläder som vi letade efter.

Jag kom hem och pluggade lite och sedan hade jag tennis och nu sitter jag hemma i sängen och bara tar de lugnt.

Puss(: kanske inte så roligt inlägg men vill uppdatera lite.

Likes

Comments