https://youtu.be/Nt5IkbBKAgo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår så var det mello finalen, tyckte ni rätt låt vann? Jag tyckte att Robin förtjänade att vinna. Jag älskar hans show och han kan verkligen sjunga! Jag tror faktiskt att han kommer gå långt i Eurovision i maj.

Lycka till i Kiev Robin❤❤

Likes

Comments

Igår så va jag i Karlstad och kollade på hockey mellan Färjestad Karlskrona. Matchen slutade 4-3 till Färjestad. Eftersom jag håller på Färjestad så blev jag nöjd med resultatet. Efter matchen fick man träffa Rasmus Asplund i fancorner.

Likes

Comments

Hej! idag tänkte jag berätta lite kortfattat om min uppväxt.

När jag var fyra år så dog min mamma. så jag bodde med pappa tills jag var 8 år. då vart jag placerad på ett familjehem och bodde där i 2 år. Jag var även mobbad i skolan från förskolan upp till sjuan. så jag mådde väldigt dåligt under en viss period så socialtjänsten fick placera mig på ett barnhem i Småland. på det barnhemmet jag bodde på var ett rent helvete man blev slagen av de som jobbade där om man sa emot dem man fick inte äta mat om man hade misskött sig. man fick inte vara med kompisar utan att de var tvungna att va med. jag bodde där i 4 år och när jag kom dit mådde jag dåligt och under den tiden jag bodde där mådde jag bara sämre.. Men nu går jag på en internatskola i Vingåker och mår mycket bättre. jag har många kompisar som finns där för mig och jag trivs verkligen i skolan.

Likes

Comments

9: Skånska
8: Småländska
7: östgötska
6: västgötska
5: norrländska
4: stockholmska
3: göteborgska
2: dalmål
1: Värmländska

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! Idag tänkte jag bara skriva och berätta lite mer om mig själv.

Jag heter Ronja är en 16 år gammal tjej som bor på en internatskola i Vingåker på fritiden spelar jag hockey, hänger med kompisar, shoppar och bara chillar. Jag som person är ganska sprallig, glad och rolig av mig. jag gillar att hjälpa andra. och jag behandlar alltid andra som jag själv vill bli behandlad. Denna blogg hoppas jag att jag kan få vis mina intressen, mitt liv och lite annat. hoppas ni har en bra dag!

Likes

Comments