Sidder her fredag aften og keder mig lidt, og føler der skal ske noget... så tænkte jeg lige at jeg vil skrive lidt, for kommer helt til at savne min ungdom, altså dengang man var 17-18 år... og der skete noget hver weekend.

Det var en dejlig tid, det var her alle mine nærmeste venner og veninder boede i samme by som mig, og vi kunne altid få fat på hinanden i weekenderne og finde ud af noget, og det endte altid ud med at man fik en lille fest op at køre. Dengang drak vi rigtig meget og vi havde de sjoveste fester, savner dem helt, og der er så mange minder når man tager sin computer frem og ser gamle videoer og billeder derfra - ej det var fedt. 

i dag er vi alle blevet voksne og flyttet fra hinanden, mange har fået børn osv.. så det er ikke helt nemt at skrive til en veninde lørdag aften og spørge om vi skal tage en enkelt drink eller 2, for det er slut med alt det drikkeri. og det er heller ikke sikkert at dine veninder lige har tid pga. en hård arbejdsuge eller ens børn børn fylder mere end veninderne, men når man så endelig er sammen er det mere at man spiser noget lækkert mad drikker cola eller et enkelt glas rødvin og sidder og snakker om børn arbejde osv. (altså voksenting) ... så weekenderne er ikke helt så sjove mere som de var dengang.

Jeg må indrømme jeg er selv blevet lidt kedelig, har endelig fundet kærligeheden (den ægte varer) og snakker om fremtid med børn hus osv.. og er måske også lidt kæreste kedelig når min kæreste er hjemme, så ja vi er alle vokset fra det ungdomspjat..!! men må indrømme lige nu på sådan en lidt kedelig fredag aften savner jeg virkelig en fed fest, det er lang tid siden at jeg har været til en ORDENTLIG fest været fuld og have det undsyld mit udtryk PISSE sjovt :D det må gerne snart ske igen, men tror ikke lige det sker foreløbig - VELKOMMEN TIL VOKSENLIVET !! 

Ja selv folkeskolen savner jeg - dengang man gik i skole synes man bare det var hårdt og træls, og alle de voksne sagde "nyd det nu, det er fedt at gå i skole" jeg blev sur på dem og tænkte det ved de ikke noget om - hadet skolen !! men i dag må jeg indrømme de havde ret, det er hårdt at tage på arbejde og du har ingen frihed, da man gik i skole var det tidlig fri hjem og være sammen med vennerne og ja alle de ferier der var - juleferie, vinterferie, påskeferie, 7 ugers sommerferie, efterårsferie, juleferie osv.. ja i dag har du kun helligdage juleferie og ikke ret meget sommerferie....! puha savner det 

Voksenlivet er hårdt nogle gange, og jeg savner virkelig ungdommen, fest, sjov, ferie, vennerne osv... 

så nu er jeg den trælse voksen der siger til alle jer unge "Nyd det!! nyd livet, tiden, skolen, og jeres ungdom" ej hvor ville jeg ønske jeg kunne spole tiden tilbage... ej hvor jeg dog savner det - og især lige nu.. har virkelig lyst til at samle alle mine venner og holde en kæmpe fest hvor vi bare skulle drikke igennem og have det HYLE MORSOMT !!!  


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Ja sorry for den lange historie, men der er så meget at skrive om, hvilket helvede jeg levede i sammen med min eks.. 

Lad os da bare begynde helt fra starten af ;

Jeg var lige begyndt på en ny skole/uddannelse og her mødte jeg en dreng, til at starte med synes jeg ikke om ham, han var slet ikke noget for mig, og havde aldrig troet at jeg ville blive venner med en type som ham... ikke for noget eller for at være ond men han var ikke særlig køn, han var en nørd (ikke at der er noget i vejen med det) han var underlig, havde ikke så mange venner og gik altid rundt i det samme klamme jonginsæt HVER DAG!! han var langt under min standard... men vi begyndte at snakke stille og roligt sammen, og han endte med at blive en god ven, dog ikke min bedste ven for der havde jeg en anden men ham her var okay, så begyndte han at få følelser for mig og var rigtig sød og charmerende overfor mig, han gjorde ALT for at imponere mig, inviterede mig på ture så som svømmehalen, købte mad til mig i kantinen på skolen, og hvis vi var eks. i Føtex eller andet i fritkvarteret og jeg sagde "det der vil jeg gerne have" købte han det til mig os - KUN for at imponere mig og vise sin kærlighed til mig, en dag var han hjemme ved mig, og da han skulle hjem så jeg der lå en lille gave på min seng, det var en fin æske chokolade fordi han fandt hurtig ud af at jeg ELSKER chokolade.. Til sidst endte vi med at komme sammen og blive kærester fordi han charmerede mig så meget - desværre.. !! og jeg synes pludselig han var rigtig sød.

Det er det Psykopater gør : jeg har læst bogen "Hverdagens psykopater" og der følger man en masse psykopater og deres hverdag og hvordan de er, og der står:

En psykopat vil gøre ALT for at imponere dig og charmere dig indtil de har dig i deres fulde magt, og derfra kan de gøre som det passer dem, og behandler dig som de vil, for psykopaten synes selv at de altid gør det rette og begår aldrig fejl.

Så ja efter at have læst dette, forstod pludselig hvorfor han var sådan overfor mig i starten,var han jo sød og charmerende og romantisk, men det er det psykopater er gode til... Efter 3 måneder vi var sammen, gik det ned ad bakke, og alt det søde romantik og sød musik der var mellem os var ved at være død!! 

Vi begyndte stille og roligt at have små diskussioner, og ikke nok med det, begyndte han at bestemme lidt over mig og blev lidt små sur og fornærmet hvis jeg gjorde noget han ikke lige synes om, som f.eks, at være sammen med min bedste ven fordi han var skide jaloux, ja okay mig og min bedste ven HAR været forelsket i hinanden, men nu havde vi begge kæreste på så der var jo ikke noget der, men han skulle åbenbart bestemme at jeg ikke måtte være sammen med min bedste ven mere for det gjorde ham ked af det, så det venskab måtte desværre slutte...!!

Pludselig begyndte han at snakke om at vi skulle flytte sammen (vi havde kun været sammen i 4 måneder) jeg følte ikke helt jeg var klar og havde heller ikke lige pengene til det, men han synes det skulle være NU!! fordi han havde det dårligt derhjemme og der var både det ene og det andet i vejen, og han ville ikke bare finde en lejlighed for sig selv, nej for nu var vi jo kærester og derfor skulle vi bo sammen, og han forstod mig selvfølgelig ikke så han bestemte/overtalte mig til at vi skulle flytte, og vi skulle selvfølgelig bo i en stor og dyr lejlighed for han ville ikke være nærig....

(han skulle ALTID have det nyeste udstyr fra Apple, macbook, ipod, ipad og det hele... når vi skulle købe ind var det os altid dyrt mad og dyrt cola og han var altid usund, så dyr slik, chips og cola HVER DAG!!, men han synes selv HAN havde styr på økonomien og skulle styre det hele . og JA vi havde fælles konto men jeg havde ikke ret til at sige noget... vi endte os med at skylde banken 10.000 kr, fordi han kunne godt lide oplevelser så vi var næsten altid ude og bowle med vennerne hvor han/VI betalte os for dem, og pludselig skulle en veninde bo hos fordi det var så hyggeligt, og hun skulle os være med til at have dyrt mad og cola HVER DAG!! så ja vores økonomi var for at sige det lige ud LORT - men han mente han havde styr på det)

Sådan er psykopater : De vil rigtig gerne styre og bestemme det hele, og du skal bare makke ret...!!

Efter vi flyttede sammen blev det kun værre... !! Skænderierne blev værre og værre, og han var god til at blive sur på mig og give mig skylden for min barnlige opførsel, han skulle være ih og åh så voksen, han styrede mit liv og var der noget han ikke fandt sig i kom skænderierne - men der skal 2 til et skænderi så det var OGSÅ ham der lavede fejl nogle gange... men det kan en psykopat ikke se... men ja, kan da os godt se jeg måske også lavede fejl og var lidt træls at være sammen med nogle gange og det var mig der måske var problemet når vi skændtes (Nogle gange) men han kørte mig spygisk ned, og jeg havde det skidt indeni og var rigtig ked af de Det og kunne måske godt se at der var noget galt med det her forhold, men havde så svært ved at komme ud af det fordi han var så god til til overtale mig og få mig til at blive hos ham alligevel (og det er det spykopater er så gode til, overtalelse, fordi de endten bliver sure eller skuffet og får dig til føle medlidenhed med ham) og når vi skændtes blev han sur på mig, i stedet for at snakke stille og roligt om tingene... så jeg sad som en stille mus i et hjørne mens han kørte på mig og hakkede mig ned og det var HVER gang og det værste var at vi skændes over nogle små dumme ting, men det var jo det, hvis der var noget han ikke brød sig om var helved løs eller også var det mig der var noget galt med.. 

NU havde han mig i sin hule hånd, vi var flyttet sammen, ingen mor og far kunne holde øje med os, så det var rigtig hårdt for mig, især fordi jeg ikke måtte se min familie, hver gang jeg sagde at jeg tager hjem og besøger min mor sagde han "hvorfor? du er flyttet hjemmefra, du skal ikke være så meget sammen med moar mere som et lille barn, du skal lære at klare dig selv" .... Min mor måtte ikke engang komme på besøg, eller jo men så ville min kæreste ikke være hjemme, men hans familie ingen problemer der..... 

Kan huske hans mor ringede til ham engang og sagde han skulle hjem og slå græs fordi hans mor ville ikke gøre det og hans far var syg den dag... så han måtte hjem og gøre det - hallo, jeg troede vi var flyttet hjemmefra og skulle klare os selv og ikke skulle rende hjem til mor og far hele tiden - de kan selv slå det skide græs - men nej!! han hoppede og sprang for sine forældre,,, og de har os en enkelt gang været til middag hos os, mine forældre blev overhovedet ikke inviteret og det var endda DEM der hjalp os med at flytte, hans forældre havde travlt den dag.... !! Han kunne simpelthen ikke lide min familie, og jeg tror det var fordi han vidste de havde gennemskuet ham og fandt hurtig ud af hvordan han var overfor mig, mine forældre var os MEGET imod at vi flyttede sammen, jeg lyttede desværre ikke til dem fordi jeg var forblindet af hans falske kærlighed og han havde mig i sin hule hånd og kunne få mig til at gøre hvad som helst... 

Så ja, mit liv var et helvede sammen med ham, men fandt først ud af det til sidst da det var for sent og han lavede psykisk vold på mig..!! 

Vi havde nu været sammen i 1 år og nogle måneder.. det var en hyggelig onsdag aften. vi havde en veninde på besøg og så film og spiste slik indtil klokken 1 om natten (og vi skulle i skole næste dag) så vi blev enige om at gå i seng, MEN min kæreste fandt pludselig en gammel regning fra noget el-halløj som JEG havde meldt os til, og den skulle betales næste dag og det havde vi ikke råd til fordi vi allerede var så meget i minus og skyldte banken en masse penge.. (fordi han ikke kunne styre vores økonomi)  jeg sagde stille og roligt om vi ikke kunne snakke om det her i morgen, jeg er træt og klokken er 1 og vi skal i skole i morgen, men han blev ved og begyndte stille at diskutere, jeg blev os ved at sige vi kan snakke om det i morgen, det jo ikke fordi den skal betales indes klokken 14 eller noget, den skal bare betales i morges så vi havde hele dagen til at finde ud af hvad vi gjorde, og hvis det ikke gik er jeg sikker på jeg har en familie der gerne vil hjælpe mig - igen kom han med den der "du kan ikke bare løbe hjem til MOAR med dine problemer, bliv nu voksen og tag dog et ANSVAR !! du er flyttet hjemmefra" igen sagde jeg vi tager den i morgen godnat.. så gik jeg i seng - så blev han sur nu...!! 

Han satte sig ovenpå mig og holdte mine arme og ben fast råbte og skreg ad mig DIREKTE i ansigtet at NU skulle jeg tage mig sammen og blive voksen, jeg kunne ikke bare gå i seng når vi havde et problem der skulle løses, og hvor var jeg dog bare barnlig osv... jeg råbte og skreg at han skulle slippe mig mens jeg prøvede at vride mig løs, men jo mere jeg sprællede jo hårde holdte han mig og blev ved med at råbe og skrige ad mig, pludselig flyttede han sine hænder ned på min hals og var ved at tage kvælertag på mig, men slap hurtig igen og drejede mit hoved så jeg kiggede ind i væggen, så satte han sin mund HELT ned til mit øre og begyndte at skrige mig i øret.... !! 

på en aller anden måde slap jeg endelig fri, men han greb hurtig fat i mig og nærmest KASTEDE mig ned på gulvet, tog rundt om min mave og slæbte mig ud på toilettet, jeg prøvede at holde fast i dørkarme og dørtrin for at han ikke kunne trække mig, men han var for stærk.. da vi nåede ud på badeværelset så lige inden han lukkede døren kom vores veninde og blev meget overrasket og chokerret (hun havde selvfølgelig hørt os skændes før og have vores konflikter) men DET HER var hun forbavset over, men gjorde hun noget - næh!! min kæreste lukkede døren i hovedet på hende og så gik hun nok bare i seng igen.... 

ude på toilettet sad jeg i et hjørne og græd og græd og kunne ikke lige fatte hvad fanden der lige skete, min kæreste blev ved med at skælde mig ud og sige det var en barnlig og åndsvag opførsel jeg havde... 

efter en halv time overgav han sig og begyndte at snakke stille til mig igen, men blev stadig ved med at sige at det var min skyld og det var mig der var dum og derfor var det selvfølgelig mig der skulle rette op på det hele og ordne den regning i morgen - og til sidst sagde han at han var ked af han var så hård og ked af sin opførsel men det var nødvendigt fordi han gerne vil have jeg fattede det var alvor det her og man stadig ikke bare kunne løbe hjem til MOAR!! så skulle jeg give ham et kys sige undskyld og så kunne vi gå i seng.. 

Næste dag sagde vores veninde at jeg skulle slå op med ham og det skulle være NU!! og hun vil være der 100% for mig for det der var sygt!! hun var helt forbavset og gad ikke snakke med min kæreste mere.. efter det han gjorde mod mig, MEN det ændrede sig os hurtigt for de var bedste venner og hun kunne ikke give slip på ham hun vil være venner med os begge, men det kunne jeg selvfølgelig ikke klare... så vores venindeskab endte også. 

og Efter dette har jeg haft det skidt og har haft svært ved at komme over det og give slip i 5 år ... og det er hende min veninde som svigtede mig som jeg os har skrevet om herinde. 

Til sidst vil jeg lige skrive et par eksempler på hvad en psykopat er og hvad de gør som jeg har læst i bogen. 

- PSYKOPATENS TONE ER FORDØMMENDE:  

​psykopater forsøger altid at forvirre dig og vil gerne styre dig og kontrollere dit liv. når i skændes vil psykopaten nedgøre dig og få dig til at føle at det hele er din skyld og det er DIG der er den dumme her og ikke ham, 

-​PSYKOPATEN KAN VÆRE FLERE PERSONER PÅ ENGANG: 

​Når du skændes med en psykopat kan det starte i en stille disksution, hvor han er blid og taler stille, når du prøver at sige noget og sige din mening er det måske ikke det psykopaten gerne vil høre/have så kommer hans raseri lige pludselig og han begynder at råbe og håne dig.  

-​PSYKOPATEN KOMMER MED BORTFORKLARINGER:

​Når du viser dine følelser og siger du er ked af det og kan ikke klare mere, og måske truer med at sige det er slut, så bliver psykopaten bange, for hvis det er slut så har han ingen han kan hævne sig over (en psykopat vil rigtig gerne være på toppen, hævne sig og vise det er HAM der bestemmer) og derfor trækker han i land og bliver sød overfor dig og måske siger undskyld og trøster dig, men tro ikke det slutter her, han vil stadig give dig skylden og sige det er din fejl men nu taler han stille og roligt og prøver at få en ordentlig samtale med dig. 

​DU FØLER BEHOV FOR AT FORKLARE DINE FØLELSER OVERFOR HAM: 

​Når du kommer hertil at han viser dig han er sød og forstår og han siger han vil ændre sig og være sød fordi du måske græder lidt og viser dine følelser... tro ikke på det..!! det fortsætter og han vil ikke ændre sig (en psykopat ændrer sig ALDRIG - en psykopat er og bliver ALTID psykopat) Der vil altid komme flere skænderier og det kan blive værre jo længere du er i det forhold, og han vil altid trække dig ned og gøre dig dum og give dig skylden for en psykopat gør ALDRIG noget galt og tænker KUN på sig selv. 

så skynd dig væk fra det forhold uanset hvad han siger og gør..!! har selv været der og det tog HÅRDT på mig, blev helt ødelagt og det sidder stadig dybt i mig at jeg ikke kom væk i tide da jeg havde chancen, Likes

Comments

Nu er året ved at være slut og 2017 var langt om længe et godt år for mig.

Lige kort om mit år 2017... 

Det startede godt, med masser af træning, nye bekendskaber og en flirt, men desværre kort tid efter bras det hele sammen igen, mit hjerte blev knust og der gik 3 måneder før jeg kunne komme ordentligt videre.

MEN så fandt jeg sammen og blev rigtig gode venner med en gammel kamerat hvor han præsenterede mig for nogle nye venner, og vi endte så med at vi skulle feste og her mødte jeg så en ny fantastisk sød fyr, og der var bare kemi med det samme og vi er så kærester den dag i dag ♡ og siden den dag er det hele bare gået godt, og jeg glæder mig nu til et nyt år og en ny fremtid med ham, så 2018 jeg er KLAR...... og det kan KUN gå den gode vej nu med alle de år og nederlag jeg har været igennem de sidste 5 år nu. Min fremtid ser endelig lys ud nu, ihvertfald med kærligheden, nu mangler jeg så bare at have 100% styr på min job situation, meeeen tror det kommer engang i det nye år.

Med det vil jeg bare sige

GODT NYTÅR til jer alle - farvel 2017 tak fordi du gjorde halvdelen af året til noget godt, og HELLO 2018 glæder mig til at se hvad du bringer, forhåbentlig kun gode ting ... jeg ser en lys fremtid for mig 😇

HAPPY NEW YEAR !!!


Likes

Comments

Jeg har fået mig en kæreste ... igen igen igen !! MEN

Denne gang tror jeg fuld og fast på at han er den "eneste ene" han er "Mr. Right", ja har sagt det mange gange før, og blevet skuffet gang på gang, men noget siger mig at det ikke går galt denne her gang.

Han er bare noget af det sødeste og dejligste, behandler mig virkelig som den prinsesse jeg har drømt om, er sød ved mig, giver mig en masse oplevelser og glæde i livet, vil altid være der for mig og støtte mig i mine svære tider, og ja har fortalt ham ALT om mig og mit liv /fortid og han acceptere den og forstår mig fuldt ud, har aldrig haft sådan en kæreste før som respektere mig for den jeg, alle har altid manipulerede med mig og behandlet mig skidt, gjort hvad der passer dem, men ikke ham her... 💖

Jamen jeg kunne blive ved med at skrive hvor sød og dejlig og romantisk han er, han er selv en "romantiker" ligesom jeg selv er, så ja der er blomster, chokolade, dates, biffen, ud og spise og meget mere - og jeg ELSKER det... 😇😁 Det med at gå og holde i hånd igennem byen, ligge og putte i sengen om natten og holde om mig, jamen det kan bare ikke blive bedre.

Har aldrig været så glad i et forhold som jeg er nu, jo har da været forelsket et par gange før, men der har jeg os min hjerne som har sagt NO GO fordi han er en idiot overfor mig, men mit hjerte sagde ja, og jeg har lært man skal lytte til sit hjerte - desværre... Men nu er det som om min hjerne og hjerte tænker ens med ham her, jeg er forelsket ja og for engang skyld er min hjerne også med og siger "GO FOR IT".

Vi har været sammen i snart en måned nu, men alligevel er det som om vi har været sammen i meget længere tid, før det har vi kendt hinanden i 3 måneder ca. og på de 3 måneder har vi lært hinanden godt at kende, vi har så os været sammen 24/7 eller hvad det hedder,, vi kan være åbne overfor hinanden og fortælle hinanden ALT, Synes bare det går fremad lige nu, vi snakker allerede om fremtid med børn hus osv.. ja det går måske lidt hurtigt at snakke om allerede kun efter en måned, men det er nok fordi han er den RIGTIGE, selv min familie, HELE min familie er glad for ham, og så er det et stort fremskridt (ja min familie har aldrig rigtig brudt sig om mine kærester, bare allerede efter en måned vidste de / kunne se - Han er en Idiot) men ikke denne gang.

Jeg føler mig for engang skyld virkelig lykkelig og glad, og jeg tror/ved det hele nok skal gå.. 

Endelig lykkedes kærligheden for mig. Jeg føler mig som "en lykkelig lille pige". 

Likes

Comments

Jeg har mødt en ny sød fyr, og han har inviteret mig på et “mini Cruise” ophold til Oslo.
Vi skulle lære hinanden at kende og derfor tog han mig med på en romantisk og hyggelig tur.

Har aldrig prøvet sådan noget før, det var en fantastisk oplevelse, det kan klart anbefales at tage sådan en tur, det er ligesom Titanic
(bare uden at vi synker) er helt oppe at kører over turen, det var så vildt.

En dyr fornøjelse ja, men virkelig fedt. 

Så vil dig og din kæreste eller veninde eller familie gerne ud og opleve noget, så vil jeg anbefale sådan en tur, det er virkelig en hyggelig og speciel oplevelse. 

Likes

Comments

Ja det er længe siden jeg har skrevet herinde, men har haft travlt med en masse spændene ting for tiden.
Det vil jeg fortælle mere om senere.. 😋

Så glæd jer 😆

Likes

Comments

Var lige nød til at dele det her med jer... Gør lige lidt reklame her på siden...    :D 

Sommeren er slut, men hvem vil ikke gerne beholde den dejlige brune farve på sin krop ?

Kæmpe anbefaling herfra...

Jeg bruger selv rigtig meget selvbruner for hvem vil ikke gerne have en lækker brun krop..

har prøvet lidt forskelligt nu men Mascha Vangs selbruner er klart en anbefaling, det er den bedste jeg har prøvet og er så glad for den, du opnår det bedste og flotteste resultat og så er det så nemt at påføre på kroppen....

en sikker vinder ... elsker den <3 

Likes

Comments

Ja, billedet siger sig selv....

Jeg har lært meget af min fortid med alt det jeg har været igennem, så jeg lever meget efter dette lille citat.

Jeg lever meget i nutiden, og tænker på "hvad skal der ske lige nu" jeg tager en dag ad gangen, jeg gider ikke tænke og spekulere over "hvad skal der ske på lørdag, når vi ek.s. kun har mandag i dag" det er også derfor jeg er dårlig til aftaler, har jeg en veninde der spørger mig "skal vi ses lørdag" så er jeg nød til at svare, "kan jeg ringe til dig lørdag og finde ud qf det" jeg kan kun tage en dag ad gangen... for pludselig står du med en masse aftaler og det gør mig skør i hovedet, og det ender med at jeg må droppe nogle af dem og gøre folk skuffede.

Fremtiden.. ja den tænker jeg meget over, selvom jeg tager en dag ad gangen, kan man selvfølgelig ikke lade vær med at tænke fremad... finder jeg nogensinde den rette fyr, bliver jeg gift og får børn osv. og hvornår sker det? men samtidig glæder jeg mig os, jeg ved ikke hvad der kommer til at ske, og hvornår der sker noget, så jeg må bare vente og se og det gør det på en måde mere spændende at man ikke ved noget, og lige pludselig så sker det bare. 

Min fortid... ja, der er ikke så meget at sige, har været igennem en masse dårlige ting, mobning, dårlige forhold til kærester, en veninde der har sviget mig osv, men til gengæld har jeg fået nogle erfaringer og lært meget af den, hvad der er godt og skidt og hvad man skal passe på med fremover.

Andet er der ikke så meget at sige, havde bare lige lyst til at dele dette lille billede/citat med jer, der er sikkert mange af jer der har det ligesom mig med dette.

så lev i nutiden, tænk på fremtiden og FUCK fortiden!!

Likes

Comments

Jeg vil betegne mig selv som en "Dreamer" jeg lever mig meget ind i drømmeverden, og forestiller mig alt muligt med mit liv, drømmer/lever mig meget ind i en drømmende prinsesse eventyrverden...

Lige siden jeg var lille har jeg været god til at leve mig ind i mine lege, legede altid kun med mig selv fordi folk ikke kun forstå min fantasi og mine eventyr, det var som om det hele blev levende for mig, var i mit eget lille sted og lukkede alt ude..

Kan huske jeg altid legede en bestemt leg når jeg var ude ved min mormor og skulle på legeplads. jeg legede jeg var en lille pige der faldt ned i et hul (ligesom Alice i eventyrland) og så kom jeg ind i disneyverdenen og boede hos bubbibjørnene, var gode venner med alle fra luftens helte, og der var en masse onde disney skurke der vil have fat på mig, så kom darkwin duck og reddet mig, og til sidst blev jeg selv en rigtig sej pige og var ligesom Kim Possible og kunne klare mig selv... når jeg legede var det hele som virkelighed, det var som om at bubibjørnene virkelig var der og alt det andet, var ligeglad med at folk gik forbi mig og kiggede underligt på mig fordi jeg hoppede rundt og skreg og legede med mig selv, jeg var helt væk i min egen fantasi, det var skønt at være barn.

Legede os en leg med en veninde fordi vi havde set Pyrus i alle tiders eventyr hvor de kan trylle sig ind i bøger, så mig og min veninde legede at hun var en dreng der faldt ind i en eventyrbog og mødte en masse forskellige everntyrfigurer som jeg skulle være, tarzan, bjørnen i det blå hus, junglebogen løvernes konge og W:I:T:C:H hvor jeg var Cornelia (eller hvad hun nu hed) og selvfølgelig skulle min veninde blive forelsket i mig.

Så jeg levede mig meget ind i den livlige eventyrverden da jeg var lille, og ville ønske mit liv var som på film.

Også den dag i dag lever jeg i en drømmeverden, ville ønske mit liv nogengange var som en film der ender lykkeligt, jeg ville møde drømmeprinsen på den hvide hest der vil komme og frelse mig og vi ville blive gift og leve lykkeligt, og jeg var en smuk prinsesse osv... ved også allerede hvordan mit drømmebryllup skal være hvis den dag kommer, jeg er en håbløs romantiker der drømmer om prinsen på den hvide hest og jeg er den smukke prinsesse der får alt serveret på et sølvfad, det kommer så ikke til at ske desværre, så mine drømmer er urealistisk., men mon ikke jeg finder kærligheden engang, men nok ikke på denne her måde.

Jeg har mange drømme eks. ville jeg ønske jeg kunne synge (eller alle kan synge ja, men det er ikke altid det lyder godt) så jeg drømmer om at jeg havde en fantastisk sangstemme og kunne synge smukt, da jeg var lille sang jeg rigtig meget, når vi kørte bil sad jeg med musik i ørene og sang med, mine forældre var ved at være træt af mig.

når jeg kører i bus sidder jeg nogle gange og hører en dejlig sang, lukker øjnene og drømmer jeg står på en scene og synger smukt, nogle gange derhjemme kan jeg os finde på at sætte musik på stå med min hårbørste i hånden og synge med, så forestiller jeg mig os at jeg står og synger foran et publikum, eller juleaften når vi alle går rundt om træet og skal synge "et barn er født i Betlehem, hallelujah" så ville alle lytte til min smukke stemme og tænke wauw !! så havde jeg os noget jeg kunne - min kusine går til ridning og vinder dm, min anden kusine går til dans og vinder dm, mine fætter går på en klog uddannelse og får gode kareter osv og så er der mig.. jeg kan INGENTING!! men hvis nu bare kunne synge åh ja det kunne være fedt, så havde jeg os noget - det er simpelthen en drøm for mig...

Så ja, jeg lever meget i drømmeverden og og drømmer om en masse ting der ikke kan ske, og lever meget i eventyrverden der er urealistisk... så derfor vil jeg kalde mig selv for en "DREAMER" har os tænkt mig at næste gang jeg skal have en tatovering skal det være en drømmefanger da det er et symbol på hvem jeg er...

så ja, det var lidt om mig og mine vilde drømme og fantasier.

Likes

Comments

KÆRLIGHED

er det bedste jeg ved

især hvis man har en at dele den med

ingen fortjener at leve ulykkeligt uden kærlighed 


Nu vil jeg fortælle om mit kærlighedsliv, det har desværre ikke været en dans på roser...!!

Jeg må sige jeg har kysset mange frøer, alt for mange og har dog ikke fundet kærligheden endnu.

Næsten alle mine kærester / flirts har behandlet mig dårligt, de har manipulerede med mig, løjet for mig, udnyttet mig trampet på mig og leget med mine følelser...!! jeg render hele tiden ind i de forkerte fyre, men det er desværre DEM mit hjerte falder for.

For 5 år siden havde jeg en eks kæreste som er det man kalder en "psykopat" han ville styre og bestemme over mig, og fik han ikke sin vilje/ret så var det min skyld og så var jeg bare dum, barnlig osv.. han manipulerede med mig fuldstændig, og en aften/nat efter et forfærdeligt skænderi lagde han mig ned i sengen satte sig ovenpå mig og holdte mine arme og ben fast og råbte og skreg ad mig, jeg bad ham om flere gange at slippe mig, men ville han ikke, til sidst slap jeg fri men han nåede at tage fat i mig igen, kastede mig ned på gulvet, tog rundt om min mave og slæbte mig ud på toilettet hvor vi fortsatte vores skænderi... (ja oplevelsen var selvfølgelig værre end hvad det lyder til) 

Det har taget mig 2 år at komme videre efter den nat, og jeg slog selvfølgelig op med ham dagen efter den aften.. troede ikke han kunne behandle mig sådan!!

efter ham har jeg været bange for at forelske og være sammen med nogle igen, men har da flirtet med nogen og vi havde da os noget kørende, men kunne ikke rigtig blive forelsket og var bange..

for et år siden, blev jeg så pladask forelsket igen, desværre....!! ja for han var også en af de personer der bare tænkte på sex og udnyttede mig og legede med mine følelser, men jeg var for dum og forelsket, vi havde noget kørende i 5 måneder hvor vi selvfølgelig næsten hver dag havde vores op og nedture og små skænderier fordi han ikke behandlede mig ordentligt og jeg følte han kun var ude efter sex.. men jeg var forelsket og fandt mig i for meget..!! Efter de 5 måneder var han mig utro fordi han var sur på mig, men os fordi jeg var på ferie og var ikke lige hjemme til at sprede benene for ham, så vi blev enige om at stoppe det her, og selvfølgelig var jeg rasende på ham, ikke bare fordi han havde været mig utro, men os fordi jeg endelig kunne få øjnene op og se hvordan han havde behandlet mig.

Den største hjertesorg jeg har haft, var i marts måned...

efter ikke at være sammen med nogen overhovedet i 6 måneder, begyndte en sød fyr at skrive til mig, vi lærte hurtig hinanden at kende og blev forelsket... men desværre efter en måned havde vi et skænderi, ja jeg indrømmer det, det var mig der var dum og egoistisk og startede det hele, men gjorde os ALT for at sige undskyld og blive sød igen og erklærede min kærlighed overfor ham osv.. men han var desværre ikke mand nok til at tage imod min undskyldning, han stak simpelthen halen mellem benene og stak af... det værste var at efter det løj han overfor mig, efter et par dage efter vores skænderi spurgte jeg ham igen om vi ikke kunne starte forfra, det ville han ikke for han sagde sødt at det havde intet med mig eller vores skænderi at gøre, men han havde lige pludselig problemer i sit liv og kunne ikke overskue en kæreste lige nu.. fair nok eller... en uge efter vores snak stod der på facebook at han allerede var i et nyt forhold... hvorfor sagde han ikke bare sandheden og sagde han havde fundet en anden... det gjorde ondt, det gjorde rigtig ondt!! jeg har aldrig prøvet at blive sviget af en fyr før, det har altid været mig der slog op fordi jeg fandt ud af hvordan de der fyre behandler mig, men ham her, ham her han var bare så sød. og jeg var slet ikke i tvivl om at han også kunne lide mig og gerne vil være kærester med mig, men pludselig efter et skænderi vil han ikke mere.. slap dog af man, det jo ikke utroskab eller vold som jeg har været udsat for vi var ude i her!! seriøst!!

så efter det, sad jeg og græd i 2 måneder og kunne ikke komme videre, og det gik ud over mit arbejde, og mit helbred, spiste ingenting, gad ingenting, kunne ikke overskue at være sammen med mine veninder fordi de gjorde mig glad, men straffede nærmest mig selv ved at sige at jeg ikke måtte være glad... jeg skulle være ked af det, kunne ikke holde det ud, og kunne slet ikke holde ud at han lige pludselig efter kort tid var sammen med en anden, det tog hårdt på mig... Men nu er jeg videre, desværre bor han tæt på mig så har det da skidt når jeg ser ham, men prøver at lade som ingenting, for nu er jeg ikke ked af det mere, nu er jeg bare sur på ham!!

Så prøver at leve livet som single, tager til fester med vennerne og har det sjovt 😉

næste gang jeg finder mig en fyr, så skal det bare være den eneste ene, jeg er træt af at spilde tiden på idioter der behandler mig skidt!! og hvis det heller ikke går med den nye fyr, ja, så må jeg leve som single og blive en gammel crazy kattedame med 10 katte 😂

Så ønsk mig held og lykke med kærligeheden...


Likes

Comments