VILL DU BLI SPONSRAD MED TRÄNINGSKORT OCH COACHING? 

Vill tipsa er om att Blogozine och World Class samarbetar just nu och vill coacha er till en hälsosammare livsstil! De letar efter personer som som vill förändra sin livsstil under hela detta året och vara med i ett redaktionellt format #blogozineworldclasswarrios2016. Ni som blir deras profil kommer även få en specialdesignad hemsida med bilder tagna av deras fotograf Pavel Maira!

Är du sugen på att bli en av deras profiler? Klicka här och lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar de er. Alla som dessutom anmäler sig kommer att få en inbjudan till provträning och wellnessevent under 2016!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej detta är mitt första inlägg på min blogg. 

Nu är det äntligen snart vår och nästan alla klär sig i sjalar och skinnjackor. Alltså har det blivit samma mode som förra året man kommer ju tröttna att klä sig i exakt samma saker. Själv så har jag en massa nya sjalar hemma men dem har jag bara när jag ska till någon resturang med vänner. Skinnjackorna kostar exakt lika mycket som förra året men ändå vill man ha på sig en dessutom har alla, skinnjackorna. 

Jag tycker att man borde kolla på andra sorters jacka själv har jag en jacka som är bättre och snygg är den verkligen. Jag kan skriva en länk här nere i inlägget om ni är nyfiken på att ha en. Den är blå och det är en vårjacka.

http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/grand-prix-collection/whitney-jacka/prod726595998.html


Likes

Comments