I går ble dagen brukt til å sløve rundt å gjøre ingenting(utenom det aller mest nødvendige). Jeg fikk til og med tid til å bruke tid på neglene mine som så sårt trengte det etterhvert. Jeg lagde nytt negledesign på de for første gang på ganske mange uker. For de som ikke viste det er negledesign en av mine største hobbyer og noe jeg virkelig liker å holde på med. Jeg klarer virkelig å slappe av når jeg får være i mitt kreative hjørne, men desverre tar det fort noen timer når man først begynner noe som gjør det vanskelig å få tid til mellom alle andre gjøremål. Men i går fikk jeg det altså gjort.


I dag har jeg vært på sammensenteret hvor jeg jobber frivillig 2-3 dager i uken. Jeg var også innom senteret på vei hjem før å kjøpe meg ny topcoat, men jeg endte opp med 6 nye neglelakker i tillegg til den topcoat jeg egentlig skulle ha, he he. Til mitt forsvar hadde de 3 for 2 tilbud😇 Nå skal jeg lene meg tilbake på sofan med god mat å slappe av litt mens jeg venter på Farmen. Hvem ønsker du skal vinne? Eunike er min favoritt!

Ønsker alle en fin kveld og en nydelig uke!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

JA nå har jeg endelig somlet meg til å få malt den delen av stuen som er ferdig. Jeg har slitt hele uken med migrene så da har det blitt lite av både blogging og maling, og fokuset har ligget på min datter og det som ellers måtte gjøres her hjemme. Men i går klarte jeg endelig å finne krefter og fikk malt den delen som er ferdig. Resten av stuen blir forhåpentligvis tapetsert neste helg, slik at det også blir klart til å males. 1. desember gikk også med til å kjøpe juletre til å ha i stuen, så nå begynner det så smått å bli litt jul her også. Beklager rotet på spisebordet.🙈😳

Håper alle får en fin helg og en god start på desember!😊🎄🎅

Likes

Comments

Hellu! Håper alle har en fantastisk uke så langt, og at resten av uken blir like god! Vist ikke så vær positiv selv om det er vanskelig, fokuser på det som er bra og sil ut det negative!

I dag venter jeg egentlig bare på "lønningen" som kommer på torsdag, for det er en koreansk hudpleie serie jeg virkelig har lyst til og har hatt lyst til å prøve lenge. Jeju Volcanic Lava serien til The Face Shop. Disse produktene inneholder rike mengder sjeldne mineraler fra hardnet vulkansk lava leire, og er laget for å trenge dypt inn i huden og rense vekk alle urenheter samt etterlate en myk og godt hydrert hud. Nå sliter jeg en del med tørr hud, og jeg har også noen urenheter her og der. Så jeg håper virkelig at denne serien skal fungere. Jeg har også tenkt å teste ut en fotmaske, og jeg har tenkt å kjøpe meg en ny leppestift. Jeg bruker veldig sjeldent noe annen sminke enn maskara og leppestift. Av og til også øyenskygge, så vist noen har tips til noen gode øyenskygge paletter fra koreansk kosmetikk, legg igjen kommentar på dette innlegget! Gleder meg til å trykke kjøp på torsdag! Her kommer altså min Buying List, med link under hvert bilde. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Beklager rotet! Men som dere ser skal det males stue her i dag. Selv om bare halve stuen er ferdig tapetsert enda, tenkte jeg at jeg skulle spare både meg og kroppen min fra å male en hel stue i en engang, derfor har jeg bestemt meg for å male den halvdelen av stuen hvor tapet er kommet opp nå. I går maskerte jeg alle lister osv som skulle maskere slik at alt er klart for maling i dag. Som dere ser har jeg et veldig stort vindu som tar opp nesten hele den ene veggen i stuen/spisestuen. Siden alle veggene fra før av var hvite og listene rundt vinduet også er det, forsvant på en måte vinduet i veggen, og det ble som å ha et stort hull i veggen. Det gamle tapetet var også veldig stygt, og bar preg av å ha hengt på veggene i veldig mange år. Dette tapetet ble derfor fjernet til fordel for ny. Fargen jeg har valgt til veggen er lys grå, for å bryte av mellom vinduskarmen og veggen. Utenfor vinduet har jeg en helt utrolig utsikt over hage og hav, dette fortjener å rammes inn. Jeg kommer til å legge ut bilder av stuen jevnlig underveis slik at dere kan få se hvordan vi har det her hos oss. Under teksten her finner du også et bilde av den nydelige utsikten vi er så heldig å ha rett utenfor vinduet/døren. Jeg gleder meg veldig til alt er ferdig så jeg også kan få pyntet til jul og dekorert min nye stue. Håper alle har hatt en fin start på uken, og at dere får en fin uke videre.

Likes

Comments

Hei dere!

I dag, og flere dager i uken jobber jeg frivillig på et senter for rusavhengige. Dette er et senter hvor de rusavhengige kan komme å få mat, rene klær og sosialt samvær. Et senter hvor brukerene kan få være med på enkle oppgaver og en plass de kan føle seg inkludert. Jeg må virkelig få si at dette er en av mine hjertesaker. Jeg er oppriktig opptatt av at dem som kanskje ikke har det like lett som alle oss andre skal bli sett og føle at de betyr noe de også, selv om de kanskje har tatt valg i livet som ikke var så heldig. De jeg treffer på flere dager i uken er verdens snilleste mennesker, mennesker som desverre kjemper en kamp hver eneste dag. Mennesker som ikke blir hørt eller sett i samfunnet, mennesker som når alt kommer til alt er akkurat som jeg og du, mennesker med følelser. Jeg skulle så inderlig ønske at flere kunne sett disse menneskene slik jeg gjør. Som mennesker med følelser, problemer, utfordringer og hjerter av gull, og ikke bare som en mann eller en dame som sitter ruset på en benk. Jeg har hatt mange rundt meg i årenes løp som har eller er i rusmiljøet i dag, og selv om jeg aldri har vært der selv, respekterer jeg dem, jeg ser dem og aksepterer dem, på samme måte som de aksepterte meg når ingen andre gjorde det. På mange måter kjenner jeg meg kanskje også litt igjen i deres situasjon. Når jeg var yngre ble jeg mobbet, jeg ble utestengt fra grupper, sett på som annerledes og mindreverdig, fordi jeg har adhd, liker metal/heavy metal og ikke kledde meg som alle andre gjoede, jeg var alt annet enn akseptert for den jeg var og enda er i dag, og jeg ønsker ikke at noen skal måtte gå igjennom det samme som jeg gjorde. Selv om deres problemer er noen andre enn de jeg hadde selv. Jeg oppfordrer alle til å en gang i livet prøve seg på frivillig arbeid, for det er utrolig hvor takknemlig mennesker blir, og hvor mye glede de får, når de vet at du ikke får noe for å være der for dem, men allikevel velger å være det. Det i seg selv mener jeg er større betaling, enn penger noen gang kan måle seg med.

  • 13 Lesere

Likes

Comments

Hei dere. Har dere hatt en fin helg? Her har søndagen gått til total avslapping, og så og si hele dagen har blitt tilbrakt på sofan forann TVen med strikketøyet i hendene. Nesten hele lørdagen gikk til oppussing av stuen her. Sparkel ble pusset og tapet ble hengt opp, med gode hjelpere gikk det som en lek. Nå er halve stuen ferdig tapetsert og jeg håper å bli ferdig med stuen før jul. Når all tapet er kommet opp skal stuen males lys grå. Jeg kan allerede se stor forbedring fra slik stuen så ut fra før av. Huset jeg bor i er bygget tidlig på 1900tallet og har nok ikke vært pusset opp noe særlig siden 80-tallet en gang, så det begynner å bli på tide. Den gamle blomster tapeten var riktignok malt hvit, men med utallige mange skruehull og andre skavanker som har kommet med årene var den ikke lengre noe fin. Vinduene forsvant også helt i de hvite veggene med sine hvite lister, derfor har jeg nå valgt at det skal males med lys grå maling for å bryte av mellom veggen og vinduskarmene. Bilder av den ferdige stuen vil komme etterhvert. Nå tenkte jeg å fortsette på strikketøyet mitt, som skal bli små kaniner som kan stå på pynt i min "nye" stue når den er ferdig. Ha en fin søndags kveld videre. Håper dere får en fantastisk start på uken😊

Likes

Comments

Her kommer enda et innlegg med ting jeg har funnet fra ebay. Håper dere liker disse inleggene like mye som jeg liker å lage dem. Ikke alle har masse penger å bruke på de dyrere butikkene her i Norge, og ebay er ett veldig fint alternativ for dem som kanskje har litt mindre å rutte med eller som gjerne vil spare noen kroner likevel. Jeg har funnet så utrolig mye fint på ebay og har ingen planer om å slutte med å handle der med det første. Kanskje man til og med finner noen julegaver her?


Bilde 1 HER. Bilde 2 HER. Bilde 3 HER. Bilde 4 HER. Bilde 5 HER. Bilde 6 HER.

Likes

Comments

Jeg har, som sikkert ikke kommer som noe sjokk for noen vært på Black Friday salg i dag! Jeg trengte ny vinterjakke, men jeg endte jo selvfølgelig opp med så mye mer enn det, he he. Jeg endte opp med vinterjakke, vintersko, 2 gensre, en topp, to pyntehus og ny stekepanne. Men mest av alt fikk jeg en koselig dag sammen med min mor. For et par år siden hadde jeg aldri forlatt huset på en slik dag som Black Friday. Men i dag tok jeg med meg mamma, beit tenna sammen og gikk ut. Selv om jeg var skjelven, stresset og skalv som et aspeløv kom jeg meg igjennom to hele timer med shopping likevel, og jeg er oppriktig stolt over meg selv. For meg er dette en stor dag! Det er nok et godt stykke igjen før jeg føler meg komfortabel med å gjøre noe slik helt alene, men jeg føler at jeg er på vei i riktig retning og det er det viktigste. Baby steps :-) Happy shopping!

Likes

Comments

Reklame

Hei dere! Nå er det ikke lenge til julen kommer atter en gang, og jeg må ærlig inrømme at i år kommer den veldig brått på meg. Hittil i år har jeg prøvd å ignorere julen så lenge som det har gått ann, men nå er det ikke lenger mulig. Faktum er at den kommer om litt over en ukes tid endten man er klar eller ikke. Jeg har plukket frem noen Ebay favoritter som jeg ønsker å klikke hjem nå iløpet av julen. Jeg bare håper det rekker frem i tide før julaften kommer, he he. Jeg fant også ut at jeg kunne dele dem med dere, så her kommer dem :-)


Bilde nummer 1 finner du HER. Bilde nummer 2 finner du HER. Billde nummer 3 finner du HER. Bilde nummer 4 finner du HER. Bilde nummer 5 finner du HER. Og bilde nummer 6 finner du HER. For å komme til linken høyreklikker du der det står HER og trykker på åpne kobling i ny fane. Happy Shopping!

Dette inlegget er ikke sponset, kun linker jeg har funnet helt selv.

Ønsker alle en fin førjulstid!

Likes

Comments


Livet er ikke alltid en dans på roser, og i dag har jeg en slik dag jeg skulle ønske at jeg bare kunne tryllet bort. Å ha adhd fører med seg mange fordeler, men det kommer en god del ulemper med det også. Inne i hodet mitt er det aldri stille. Tankene svirrer som et nøste katten har lekt med og som man aldri greier å nøste opp igjen. Jeg kan gå fra 0 til 100 og tilbake på 0 iløpet av sekunder. For referanse er 0 helt i kjelleren og 100 langt oppi skyene. I dag er en slik i kjelleren dag. En dag hvor humøret er alt annet enn på topp. En dag hvor tankene surrer verre enn ellers. Det kan være veldig lite som setter det i gang, en kjip melding, en dårlig start på dagen eller rett og slett bare en tanke. En tanke kan forplante seg og bli til flere i løpe av sekunder. Det kan sammenlignes litt som med pollen i en blomst. I ene øyeblikket ligger alt trygt inne i blomsten, mens i det neste flyr millioner av små gule støvkorn med vinden. Jeg er katastrofe tenker, med andre ord tenker jeg worst case cenario på alt. Om jeg ikke får et svar jeg ønsker, vet jeg gjerne at det er fordi personen jeg snakker med er opptatt, men jeg klarer likevel ikke instille meg på det. I stede sitter jeg å tenker tanker som at nå har jeg gjort h*n sur, eller h*n er egentlig ikke interessert i å snakke med meg. Selv om jeg vet at det stort sett ikke er realiteten, klarer jeg likevel ikke å la være. I dag var det slik at jeg hadde gledet meg til noe, som viste seg å ikke bli noe av likevel. Det skal ikke så mye mer til enn det. I dag er livet absolutt ikke en dans på roser, men en tung slitsom dag, hvor det føles som at ingenting går på skinner.

Håper dere andre der ute har/får en bedre dag enn meg. God helg!

  • 22 Lesere

Likes

Comments