Veckans lista

Veckans lista

Har verkligen glömt bort kameran den här veckan men samtidigt har jag bara tagit det lugnt med killen och njutit av några härliga minuter i solen utöver inlägget. Plus att det inte funnits speciellt mycket att dokumentera under veckan!

Veckans mysigaste - Vi har hängt med tre av killens vänner och spelat Chicago, inte bara en kväll utan två kvällar.

Veckans nyhet - Letade väldigt länge för att hitta den nya smaken som Nocco gjort och vet du? Jag är helt kär i smaken, den var perfekt och är absolut den bästa på väldigt länge om man inte räknar med blodapelsin som var en edition i somras.

Veckans tacksamhet - Spendera dagarna tillsammans med killen!

Veckans fundering - Borde verkligen sätta mig ner och göra om min hemsida eller ändra saker som inte är så aktuellt längre.

Älskar mina produkter ifrån Elfvinge. Gjorde ett samarbete med dem tidigare i höstas där jag hjälpte dem med bilder.

Veckans snackis - Om du på något sätt missat den stora snackisen den här veckan så rekommenderar jag att ni kollar på Filip Dikmen’s story som heter Sexism för att förstå vad det handlar om eller titta på hans nyaste video som finns på Youtube. Filip är verkligen guldvärd och använder sin plattform på rätt sätt. I skrivande stund stör jag mig på att folk försöker gå emot Filip för att han står upp för oss kvinnor och sen stör jag mig på att man försöker försvara killen som gjorde fel. Varför skydda personen som medvetet skadar personer? Det är bara han som kan be om ursäkt ingen annan.

Veckans bästa - Att jag fått ut många inlägg som jag har jobbat på i dagar/veckor. Väldigt glad för alla kommentarer men speciellt på "Saker jag lärt mig via bloggen" och "5 drömsällen i Sverige" som jag jobbat med väldigt länge!

Veckans händelse - Egentligen har det inte hänt ännu men jag vet att kvällen kommer bli bra för att det äntligen släpps ett programmet som jag fick ta del av under hösten. Trots att jag bara var assistent och hängde med för att ta pressbilder så fick vi även se några moment och wow vilka kämpar. Ikväll är det premiär för Elitstyrkans Hemligheter och jag är så taggad!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer