Veckans lista

Veckans mysigaste - Startade veckan med min lillasyster, vi åt nutellapizza, thai och sedan toppade vi kvällen med att hitta en grym serie som vi båda är besatta av. Vi behövde verkligen syskontid och det var den perfekta starten på veckan.

Veckans bästa - Under veckan har jag fått jobba tillsammans med mitt dreamteam. Fick jobba tillsammans med min närmaste vän hela veckan och som jag nämnt tidigare är vi grymma på att komplettera varandra men för att verkligen maxa vårat arbete kom Nappa in tre dagar och då snackar vi dreamteam. Nappa är även den personen som är grym på att köpa presenter, har nämnt henne tidigare. Här är vi tre personer som komplettera varandra bra utan att behöva snacka hela tiden. Mitt dreamteam!

Veckans arbetsvecka - Split schema kanske inte är något jag brinner för men jag försöker anpassa mig så mycket som möjligt. Det har varit fullt upp hela veckan och jag har faktiskt haft en väldigt bra vecka förutom några små saker.

Veckans tacksamhet - Så underbart att ha killen ombord och att vi jobbar samma vecka för att sedan vara lediga samma vecka. Känns så skönt att ha honom ombord trots att vi jobbar olika tider, vi hinner iaf ses för att säga godnatt och godmorgon!

Veckans otur - Bygen på mina två favorit BH:s har gått sönder och jag ska vara tacksam att jag packade med mig för mycket för den här veckan då jag annars inte hade överlevt. Känns otur att båda ska brista men samtidigt har dem gjort sitt.

Veckans smärta - Dålig sömn kan jag ta för det brukar fungera ändå men att ha bultande fötter av att man står och går typ konstant i 13-15 timmar. Under arbetstiden är det inte lika jobbigt men när jag ska varva ner och sova så kokar/bultar mina fötter. Brukar alltid vara så när man inte är van att stå så många timmar.

Veckans tråkigaste - Bloggandet. Hade både inlägg färdiga och bilder färdiga men blev inte att jag publicerade dem så det är tråkigt. Och jag vet att livet alltid går före men tråkigt att jag inte haft några få minuter till att publicera inlägget förutom nu.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar