VECKANS LISTA - V.48

VECKANS LISTA

Sådär, här kommer veckans lista. Hade inte tänkt att skippa den utan valde bara att publicera den senare då jag har min adventskalender där jag valt att intervjua fyra personer som jag pratar väldigt mycket med utanför bloggen!

VECKANS AKTIVITET - Tveksamt om någon missat trenden där man snurrar egna ljus. Den här veckan innan arbetet så passade jag på att göra mina egna och hur fina blev dem inte? Är så nöjd och jag älskar dem!

VECKANS BÄSTA - Smset som fick mig att hoppa av lycka, jag lever i en bubbla där jag bara väntar på att bli bokad för arbete eftersom jag bara är inhoppare när det behövs. Men i veckan blev jag bokad en vecka till under detta år och tillsammans med två av mina favoriter. Ska åka på varv (igen) fast med en annan båt och där kommer även min bästa kollega befinna sig och min kille. Så skönt att jag bara behöver vara utan han i två veckor istället för tre, så skönt att även ha en vecka till med arbete.

VECKANS MYS - Den här veckan har vi myst med glögg, pepparkakor och även julpynt här ombord men det finns även andra stunder som när vi spelat pingis, melodikrysset och Bingolotto tillsammans. En väldigt mysig vecka.

VECKANS TACKSAMHET - Som vanligt finns det ganska många saker jag är tacksam för under den här veckan men det finns en sak som ligger högt upp. Är så tacksam för det underbart inlägg som @agnesmathilda gjorde där hon berättar om några av hennes favoritbloggar och där fanns jag. Wow, så tacksam för kärleken jag fick av henne.

VECKANS INKÖP - Hade två saker jag skulle köpa den här veckan och jag har köpt både sakerna. Först köpte jag en väska som jag verkligen viljat köpa länge och sedan köpte jag min drömkamera. Orkar knappt vänta på att den ska komma hem till mig. Fattar ni att jag köpt min kamera nu?! Kan knappt förstå det, min drömkamera efter fyra år är snart min på riktigt (!!!!!)

VECKANS BESVIKELSE - Mänskligheten. Förstår inte hur människor kan vara så egoistiska. Brinner av ilska när jag ser att man inte vill göra något för pandemin, jag förstår att man vill shoppa, träffa vänner, äta middagar och träna men det får helt enkelt vänta. Förutom mitt jobb så undviker jag att röra mig utomhus, det är så tråkigt men jag gör det för att jag tycker det är viktigt att vi hjälps åt. Så hitta lösningar som att träna hemma/ute, prata över FaceTime, shoppa online och håll ut!


KÄRLEK BEATRICE

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer