SPONTANT BESLUT

Trodde verkligen inte så många skulle reagera på min mening där jag skrev att jag gjorde något spontant under oktober. Men ni var verkligen så många som la märke till just den händelsen. Så ni ska få höra mitt spontana beslut som jag fortfarande inte kan bestämma om det är vad jag behöver eller om det är en räddning för att skippa ångest?

Först för att förstå vad jag gjorde som var spontant måste ni få en bakgrund. Under 9 år har jag varit utanför Sveriges gräns 6 gånger utan att betala någon resa själv. Under 2018 var jag utomlands 3 gånger och så egentligen har jag hunnit med 6 resor på 4 olika årtal men det räknas som 9 år då första resan genomfördes då. Tre av resorna var via skolan, en resa via jobb och sedan två resor jag fått som födelsedags present. Har mellan landat på flera ställen men det räknas inte. Egentligen har jag aldrig fått chansen själv att betala en resa då jag har studerat och levt på en ganska tajt budget i minst 4 år och sedan har jag valt att lägga pengar på annat eller inte kunnat åka iväg pga att jag har en utbildning som pågår.

Nu när jag väl tänkte ta examen och haft extrem ångest angående min framtid så kände jag att något måste ske. Jag måste hitta en lösning. Och jag vet att min framtid löser sig, jag har en hyfsat bra plan men det är något som inte känns rätt och jag kan inte förklara min ångest klokt. Så jag kände mest att den bästa lösningen är att åka iväg!

Bilder ifrån mitt arkiv, 2015/2016

Eftersom några i min familj ska åka utomlands över jul och nyår plus att våran utställning blev framflyttad så kände jag bara för fuck it, jag följer med. Bokade biljetten samma sekund som jag hittade den utan att tänka en extra gång. Så jag kommer alltså åka iväg och befinna mig i varmare grader i 30 dagar. Alltså wow, samma dag som jag har min sista skoldag ska jag även sitta på ett flygplan påväg till Thailand. Ohh det är verkligen så underbart när jag tänker på det!

Jag ska åka tillbaka till samma plats som jag var på under 2015/2016 och träffa alla härliga personer. Äta mängder av frukt, smoothie, bananpannkaka, thaimat och bara njuta. Det blev ett väldigt spontant beslut men tror jag behöver semester och det var en perfekt utväg nu när ångesten för framtiden var maxad. Eftersom jag lämnar Sverige den 13 december har jag mängder med saker som ska göras. November kommer bestå av lektioner, examensarbete, en resa hem till Gotland, packa ner alla mina saker och vara assistent när tiden räcker till. December börjar med att leverera jobb, försöka få hem mina saker till Gotland och ha min utställning. Blir fullt ös hela vägen fram till resan, stress kommer uppstå!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar