Sommaraktiviteter hela veckan förutom julfilmen!

Som ni vet jobbar jag varannan vecka hela sommaren och mina arbetsveckor består inte av 40 timmar i veckan utan 84 timmar. Lagom när jag går på ledighet brukar jag vila nästan hela veckan men den här veckan har jag gjort allt annat än att vila för att inte missa hela sommaren som jag gjorde förra året. Är så sjukt trött efter en vecka men vila hinner jag inte detta år, jag måste ta vara på sommaren fullt ut. Direkt när jag klev av båten började en fullproppad vecka och det första som stod på schemat var att vaccinera sig.

Under veckan har jag hunnit testat både Våffelmagasinet och Busters. Våfflorna var så goda och jag skäms att jag inte besökt stället tidigare trots att jag är gotlänning. Kände mig som en turist men äntligen har jag testat stället och nästa gång måste jag testa våfflorna som är mer matigare. Busters har jag varit på flera gången men det är mot kvällen/natten när det bara serveras alkohol men under veckan fick jag äntligen testa deras sushi och det var så gott. Har mycket mer som jag vill testa på deras meny.

Roadtrip har jag hunnit med, har även badad i havet vilket är ganska sent för att vara mig. Men det är inte kul att bada själv så jag får anpassa mig lite efter mitt sällskap!

Ätit glass i mängder, gotländska jordgubbar och även hunnit med att äta pastasallad som är en bra maträtt under sommaren.

Lyckades trycka in en kväll på Busters tillsammans med ett bra sällskap och goda drycker fram till morgonen. Sedan avslutade jag veckan med att fira flera stycken i min familj som har fyllt år eller ska fylla år. Vi åt glass, badade, fotograferade och grillade tillsammans. Så mysig vecka och egentligen har jag hunnit med mer som att äta pizza, cykla, sett en julfilm mitt i sommaren (fråga mig inte varför, fråga varför kanal 5 sänder det mitt i sommaren) har även njutit av solen och väntat på att det ska bli åskväder. Tyvärr så hade nyheterna fel och jag satt med höga förväntningar i onödan.

Imorgon är ledigheten över och jag måste åka iväg för att jobba. Känns väldigt tråkigt då jag gärna vill hitta på mer med min kärlek men också min familj (min lista på saker att göra är lång) så jag hade gärna stannat hemma om det gick!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar