MINA HÄNDELSER UNDER VECKA 47Veckan startades med att mitt humör gick upp och ner varje sekund. Konstigaste dagen jag varit med om, kunde verkligen inte beskriva för någon hur jag kände eller varför det hände. Men trots mitt humör lyckades vi ha en mysig stund i skolan med lussekatter och julmust, så mysigt!


Snön kom till Stockholm och det är verkligen extremt mysigt men tyvärr försvann all snö bara efter ett dygn. Väldigt tråkigt.Varit på ett event där Profoto och Olympus presenterade sina produkter. Brandan de Clercq hade även en live workshop med oss där han fotograferade artisten Ace Wilder. Extremt roligt att få se en fotograf leverera live utan att förbereda sig speciellt mycket. Brandan var verkligen en trevlig prick!
Hunnit med att spendera några timmar med Jessica innan hon drog vidare till Göteborg. Fika och mysigt häng i skolan.


Den här veckan har varit den längsta veckan i mitt liv, trodde aldrig den skulle ta slut. Började redan tjata om helg två dagar in på veckan. Mitt humör har gått upp och ner hela veckan och har inte gjort mer än att spendera tid i skolan. Behöver verkligen ha en ny vecka med mer energi.

Förutom mina små händelser i vardagen har jag enbart redigerat och haft lektioner hela veckan.kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar