MINA HÄNDELSER UNDER MAJ

Summering

Eftersom jag uppdaterat bloggen väldigt mycket den här månaden så vet ni hälften av sakerna eftersom jag skrivit om det tidigare men det finns fortfarande några händelser under månaden som är nytt. Här kommer min summering av månaden och tack Maj för en väldigt bra månad!

Hunnit med att inviga uteserveringen för det här året, lagom till solnedgången med en drink i handen och grymma arbetskollegor.

Försökte uppdatera varje dag här på bloggen och jag klarade lite mer än halva månaden innan jag var tvungen att fokusera på annat. Livet går före bloggen och det vet jag!

Har även jobbat den här månaden vilket känns underbart, totalt 9 dagar men eftersom jag jobbar över 8 timmar många av dagarna så räknas det som dubbelt så många. Så egentligen har jag jobbat 15 dagar på papper men tekniskt sett bara 9. Det handlar om att jag arbetat in mina timmar för att vara ledig en vecka, skönt va? Känns så skönt att vara tillbaka på jobbet trots att det bara blir några inhopp här och där men mysigt att få ha någon vardag och även träffa alla underbara kollegor!

För några månader sedan rensade jag mitt förråd och den här månaden kunde jag kasta allt på soptippen. Så skönt att blir av med saker och speciellt när det blir mer plats över allt!

Ungefär för två veckor sedan låg jag vaken hela natten, min puls låg högt hela tiden och jag kunde inte koppla av. Precis innan jag tänkte somna eller åtminstone försöka började det smälla utanför min lägenhet. Först orkade jag inte kolla men det blev bara värre så jag blev tvungen. Tittar ut och möts av att det brinner utanför brandstationen, tur att det bara var en bil i närheten och inte själva stationen. Vet inte varför men blir alltid så skakig och nervös men efter ett tag lyckades jag ringa 112 för att berätta läget. När pulsen hade släppt och branden nästan var släckt gjorde jag ett försök till att sova. Men nej, då fick jag ett samtal att det hade hänt något till en person som står mig nära, dock var det bara en olycka och allt gick bra. Men där och då blir man livrädd innan man vet hela situationen, sov verkligen inget den natten då pulsen gick på varv!

Den här månaden har jag häng med min familj mer än vanligt vilket har varit mysigt. Älskar att spendera tid med familjen och att mamma varit på besök!

Under den här månaden har jag kört väldigt många tillbakablickar ifrån Mallorca och nästa tillbakablick är på min sjurätters middag som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Trots många tillbakablickar så blev det uppskattat och även hos Nouw där en av mina bilder dök upp på ett inlägg, #bestofnouw Älskar dessa inlägg för man hittar så många bra guldkorn!

Årets höjdpunkt blev inställd och jag blev helt förkrossad. Har förståelse att mycket ställs in under pandemin men trodde samtidigt inte att det skulle hända KubbVm då det låg långt bort. Ni som varit här på bloggen flera år vet hur mycket den helgen betyder för mig. Tälta, dricka, spela kubb, umgås och samtidigt få vara där jag är uppväxt. Brukar alltid säga att KubbVm känns som min sommarstart fast i själva verket är det slutet av sommaren. Nej detta är verkligen sjukt tråkigt, men enda plan för sommaren är inställt!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar