MINA HÄNDELSER UNDER FEBRUARI

Summering

Trots att februari månad bjuder på en dag extra detta år är jag redan förvånad att månaden är över. Som vanligt kör jag en tillbakablickar på hela månaden!

Bestämde mig för att sitta uppe hela natten för att se Oscarsgalan för första gången och det var väldigt spännande!

Min jakt fortsätter och den här månaden har jag hunnit med en lägenhetsvisning.

Rensat, städat, skänkt saker till röda korset och skickat iväg kläder till försäljning hos Sellpy är vad mina två första veckor bestod av. Tömde hela mitt förråd på kartonger. Minst 20 kartonger har jag burit upp i min lägenhet för att resan/packa om och sedan har jag burit ner alla kartonger i mitt förråd igen. Trodde jag hade packat mina kartonger bra innan jag flyttade upp till Stockholm för två år sedan men hade verkligen noll koll eller ordning på mitt förråd. Känns så skönt att bli av med saker jag ej använder.

En morgon fick jag för mig att göra nybakat bröd och jag ångar inte en sekund på att jag gjorde det. Ny baka bröd är så gott!

Månaden har även bjudit på en rolig utgång samt en natt på hotell med min bästa vän. Som jag saknat henne!

Vet inte hur länge jag har väntat på att få ett sms på ifrån Destination Gotland. Blev bokad två dagar ombord och jag älskar att det var min favorit båt. Två dagar jobbade jag ombord i städet vilket jag inte gör i vanliga fall men det var väldigt lärorikt. Vi gick tur och retur till Oskarshamn, resten av tiden låg vi stilla. Älskar att ligga still för man hinner ikapp med veckostädning och kan fokuset fullt ut på det. Har verkligen saknat båten och jag är så taggad på att jobba mer nu. Vill bli inbokad mer!

Investerat en Google Chromecast till min tv, det var verkligen på tiden.

Spenderat alldeles för många timmar med att kolla på Big Brother, har knappt kollar på Paradise Hotell då jag är besatt av att kolla dygnet runt på Big Brother.

Som många andra har jag firat alla hjärtans dag och fettisdagen den här månaden. Fick även en oväntad present på alla hjärtans dag!

Snön har även hittat hit vilket jag visste skulle ske. I början av det här året kändes det som att jag var ensam om att tro att snön skulle komma, men jag gav mig inte. Jag visste att det var för bra för att vara sant att våren redan skulle komma såhär tidigt. Jag är överlycklig men vill fortfarande ha mer snö. Bor i Sverige för att få snö så nu vill jag ha snö.

Bakade även lussebullar den här månaden som ni visste om.

Varit på kalas för Wilma som fyller 4 år idag och Milliam som fyller 7 år imorgon!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Åh så mycket du hunnit med! Mysigt med snö ändå <3 Kram
nouw.com/linndossing
beattriicee
beattriicee,
Ja men visst är det! 🧡 Kram
nouw.com/beattriicee
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen min! Åh tillbakablickar är en av mina favoriter i inläggsväl, så mysigt tycker jag! Haha jag och smabon är precis lika gällande bigbrother även om vi inte kollar live så kollar vi varje kväll. Helt galet att jag aldrig har sett det förut och fastnade helt detta år haha! Starkt jobbat att ändå hinna med så mycket annat när du är besatt av programmet, när jag är besatt av ett program gör jag typ inget annat hahaha. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
beattriicee
beattriicee,
Så kul att du uppskattar det!! 😍 Jag älskar dessa bilder också. Haha jag har enbart hunnit med mycket denna månaden är för att jag gör saken samtidigt som jag ser BB eller var det innan det drog igång! 😂😂 Men så kul att flera är besatt och så kul att det är första gången. Jag har sett alla BB så länge jag kan minnas! 🧡
nouw.com/beattriicee
aliceemericsson
aliceemericsson,
Så roligt med en oväntad present på alla hjärtans dag, och så himla skönt att rensa ut förrådet, det skulle jag också behöva, haha! <3
nouw.com/aliceemericsson
beattriicee
beattriicee,
Men det är så kul och fint!! 😍 Ja men att rensa är så härligt! 🧡
nouw.com/beattriicee
Marie,
Grymt jobbat heja dig
sweetwordsbymirre.com
beattriicee
beattriicee,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Letar du lägga här på ön eller uppe på fastlandet? (inte alls nyfiken nej, hihi) STOR KRAM HJÄRTAT <3
nouw.com/matildaberlin
beattriicee
beattriicee,
Hihihi, jag förstår att du är nyfiken. Främst här på ön, behöver komma närmare stan för att kunna pendla lätt om det behövs, men jag tackar inte nej om det kommer ett bra erbjudande! 🙄 STOR KRAM! 🧡
nouw.com/beattriicee
SARA,
Det är så skönt att rensa o bara få bort massor som man ändå inte använder <3
www.aamaziing.se
beattriicee
beattriicee,
Jaaaa!! Bästaaa som finns! <3
nouw.com/beattriicee
malinhardstahl
malinhardstahl,
ÅH chromecast är väl bara ett måste?! Kram
nouw.com/malinhardstahl
beattriicee
beattriicee,
Ja men det är ett måste när man har TV så nu blev det mer aktuellt!
nouw.com/beattriicee
Yasmine,
Vilket härlig februari du verka ha haft! Nybakat bröd låter inte helt fel, får bli till helgen 😃 Kram
yasmissy.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Låter underbart!!
nouw.com/beattriicee
Heléna,
Det låter som en bra månad! Det är verkligen bra att gå igenom kartonger i förrådet - gjorde det jag också i samband med att de skulle kolla alla förråd i källaren (vi var tvungna att tömma dem innan). Blev bara typ en tredjedel kvar efter rensningen. Så gott med lussebullar och man kan verkligen äta dem året runt! Nybakat bröd är aldrig fel det heller! En chromecast är ett måste 😃 Jag streamar upp allt från Play och Netflix till stora tv:n i vardagsrummet och kryper upp i soffan och njuter av filmer och serier! Hoppas mars blir minst lika bra för dig! Kram fina <3
lehdla.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Det är så härligt med lussebullar! Chromecast har varit ett måste nu när jag har TV men innan hade jag ingen så då var det inte lika aktuellt.
nouw.com/beattriicee