MINA ÅSIKTER, TRIGGERVARNING

Åsikter, åsikter, åsikter. Ibland kan det vara bra att säga sina åsikter och ibland är det bäst att vara tyst. Vissa sammanhang får man inte ha egen åsikt och andra gånger ska man ha egen åsikt. Det är svårt, men jag brukar säga mina åsikter i 8 av 10 fall. Alla ska få ha åsikter och man ska inte ändra på någons åsikter. Man kan prata i timmar när det gäller åsikter men nu till själva inlägget, här kommer några åsikter som jag har. Vissa kanske kan vara mer triggervarning på medan andra mindre.

Kaffe är godare i ett glas. Kaffe är det bästa som finns och jag dricker det oavsett om det är i en termos, mugg, pappersmugg eller glas men det absolut bästa är i ett glas utan att tveka. Om någon frågar mig så väljer jag självklart glas vilket är ganska ovanligt, det är många som ofta blir chockade att jag inte vill ha en kaffemugg.

Strumpor i sandaler är inte snyggt. Nej, nej, nej. Det är verkligen inte snyggt!

Har svårt för när människor går runt med röda siffror/notiser på sina appar i dagar. 32 oöppnade sms, panik. Detta är något min syster och min pojkvän borde skärpa sig med. Klarar inte av att se på deras skärmar med alla siffror. Vet flera personer som har det såhär och det är inte konstigt att man sedan missar saker när man aldrig öppnar sina notiser.

Ni som älskar jordgubbar men inte smakat gotländska jordgubbar vet inte vad ni pratar om.

Papperssugrör är något jag hatar, hela drycken blir förstörd och smakar papper. Förstår att plast förstör för naturen men jag MÅSTE ha platssugrör till min dryck.

Ananas och banan är gott på pizza. Det finns inget att diskutera här!

När man använder punkter istället för en smiley, men nej. Får jag ett sms där det står ”vi ses snart....” då känner jag mest att du kan skita i och komma. Det ger mig bara en dålig vibb och det känns inte som man riktigt vill ses. Nej använd smiley istället och punkter för det ger en bara dåliga vibbar med för många punkter.

Bruna bananer är inte gott, det ska vara gröna/gula bananer. Vi har alla olika åsikter om detta.

Silver är så mycket bättre än guld när det gäller smycken!!

Converse är dem bekvämaste skorna som finns, mina fötter klarar av allt med dem skorna. Skulle kunna springa i skorna och jobba flera timmar med dem.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar