MIN RUTIN PÅ MORGONEN OCH KVÄLLEN

Kämpat flera år för att försöka förstå mig på hudvård och ändå har jag inte lyckas komma fram till vilken hudtyp jag egentligen har. Min hud varierar hela tiden och därför är det svårt att komma fram till bara en hudtyp. Men något jag har gjort är att kämpa mig igenom produktvärlden och hittat något som fungerar utmärkt för mig. Många produkter i inlägget är baserad på att man har orenhet men inte alla, Body Shop är oerhört duktig på att hitta rätt produkter för din hudtyp. Här kommer inlägget om produkterna/vilken ordning jag kör.

DROP OF YOUTH / Youth Liquid Peel. Produkten används 2-3 gånger i veckan och är en skrubb. Tar bort döda hudceller och smuts på huden. Räcker med två pump för att skrubba hela ansiktet och när det uppstår tydliga rester kan man skölja av ansiktet. Produkten fungerar på alla hudtyper och man känner sig extremt fräscht efter användning.

ALOE / Calming Foaming Wach. Produkter används 2 gånger varje dag. Huden är ren, fräsch och lugn efter användning av deras skummande tvättgelé. Upplever att smuts och smink försvinner enkelt med ansiktstvätten. Använd en pump för hela ansiktet, massera in och tvätta sedan ansiktet. Produkten passar perfekt på känslig hud.

TEA TREE / Anti-Imperfection Night Mask. Produkten används 2-3 gånger i veckan. Masken är det sista man gör i sin rutin och den är enkelt att sova med eftersom den torkar efter några minuter. Produkten är för ojämnheter och man märker stor skillnad snabbt. Den reducerar ojämnhet i både storlek och antal.

TEA TREE / 3-in-1 Wash Scrub Mask. Produkten används 1-2 gånger i veckan då den är ganska stark för vardaglig användning. Ansiktstvätt, skubb och mask i samma produkter, hur underbart är inte det? Applicera masken och låt den sitta 5 minuter innan den tvättas av. Produkten används för hud med ojämnheter och förhöjd sebumproduktion!

ORDNING FÖR PRODUKTERNA/MORGON
Tvätta ansiktet med (Calming Foaming Wach, Skin Clearing Facial Wach eller 3-in-1 Wash Scrub Mask)
Använd skrubben (Youth Liquid Peel) Punktbehandla med olja (Tea Tree Oil)
Applicera serumet (Anti-Imperfection Daily Solution) Avsluta med lotion (Mattifying Lotion)

TEA TREE / Oil. Produkten används 2 gånger varje dag, antingen i hela ansiktet eller bara där det är ojämnheter. Vårda, punktbehandla och reducerar ojämnheter och förhöjd sebumproduktion. Använd några droppar och den rengör på djupet. Är inne på min andra flaska och jag älskar verkligen den produkten för den gör mästerverk!

TEA TREE / Anti-Imperfection Daily Solution. Produkter används 2 gånger varje dag. Det här serumet bekämpar orenheter men även andra hudtyper. Personen i butiken berättade att den används av andra trots att det inte finns stora ojämnheter. Huden blir klarare, mattare och rengör på djupet. Älskar detta serumet!


ORDNING FÖR PRODUKTERNA/KVÄLL
Tvätta ansiktet med (Calming Foaming Wach, Skin Clearing Facial Wach eller 3-in-1 Wash Scrub Mask)
Punktbehandla med olja (Tea Tree Oil) Applicera serumet (Anti-Imperfection Daily Solution)
Återfukta (Night Lotion) Avsluta med (Anti-Imperfection Night Mask)

TEA TREE / Mattifying Lotion. Produkten används varje morgon. Återfuktar huden utan att täppa för porer. Huden ser nedmattat ut och man behöver inte mycket av produkten för att det ska räcka i hela ansiktet. Skulle inte vilja påstå att man behöver ha någon ojämnhet för att använda produkten. Ny behövs inskaffas då min snart är slut.

TEA TREE / Skin Clearing Facial Wach. Produkten ska användas 2 gånger varje dag. Använder inte den dagligen eftersom jag har flera ansiktstvätt så varierar jag lite. Produkten används för hud med ojämnheter och förhöjd sebumproduktion. Rengör huden på djupet och man ser mattare ut som tidigare produkter.

TEA TREE / Night Lotion. Produkten används varje kväll för mig. Produkten hjälper till att kontrollera sebumöverskott och minskar ojämnheter när du sover vilket är helt fantastiskt. Man behöver inte ha den här om man ska använda Night Masken. Den här produkten är för hudtyper som ojämnheter. Ny behövs inskaffas då min är helt slut!

Handen på hjärtat, jag rekommenderar verkligen produkterna. Har ni funderingar och frågor är det bara att säga till så ska jag göra mitt bästa.

Follow me on: Pinterest | Nouw | Instagram

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Åh vilket lärorikt och bra inlägg! Tycke det är så roligt att få läsa om vad andra anvädner eftersom jag själv har problem med hyn. Tycker det är så svårt att hitta det där perfekta för min hy så tips är alltid välkomna. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
beattriicee
beattriicee,
Tack hjärtat! Tycker också det är kul att läsa om andra och det är en stor utmaning att hitta den perfekta produkterna! 🙈 Man måste testa sig fram. Massa kramar ❤️
nouw.com/beattriicee
tinafalkestad
tinafalkestad,
Vad härligt inlägg, sådana här inlägg är så roliga att läsa tycker jag! Vad duktig du är som tar hand om din hy så, jag är tyvärr sämre på det 😟 Skulle behöva ta hand om min hy ännu mer än vad jag gör! <3 Men de verkar vara grymma produkter! <3 Hoppas du får en fantastisk lördag fina du, kram<3
nouw.com/tinafalkestad
beattriicee
beattriicee,
Tack! Jag var inte såhär duktig för bara några månader sedan. Men min hy skrek efter hudvård. Tycker verkligen du ska ge din hud det den behöver för man kan lätt ångra sig snabbt senare! Kram fina du! 💛
nouw.com/beattriicee
Enna,
Vilket härligt inlägg! Tycker det är så kul när man fått in en bra rutin, jag har ännu inte hittat min rätta skönhetsrutin🤍😊
sayyeastofashion.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Tack! Då hoppas jag att du snart hittar den! 😍🤍
nouw.com/beattriicee
Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå härligt inlägg, alltid lika spännande att läsa om andras rutiner m.m 🤩😍
nouw.com/linnealiebig
beattriicee
beattriicee,
Det tycker jag också, alla gör så olika och använder olika produkter! 🤩😍
nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,
Åhhh men så himla himla kul att läsa och produkterna vill jag verkligen kolla in!! Har haft exakt samma problem som du och aldrig kommit fram till vad som fungerar för mig!! Har testat allt ifrån dyra produkter till att inte använda några produkter alls! ❤️ Måste helt klart kolla in dessa!! Stor kram ❤️
nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,
Tycker verkligen du ska kika in dem!! Jag har gjort samma sak som du, har testat dyra produkter, billiga och inga alls. Men när jag gick in till Body Shop kändes det som dom vill vara ärlig och inte tränga på mig massor med produkter. Och den hade rätt, min hud är bättre!! 😍 Kram ❤️
nouw.com/beattriicee
by_anniess
by_anniess,
Så kul att läsa! Känner mig så dålig på sånt, tvättar ansiktet och smörjer men så dålig på masker och dylikt haha *ler*
Hoppas du får en fin helg<3
nouw.com/by_anniess
beattriicee
beattriicee,
Haha jag förstår vad du menar. Var också dålig men har blivit bättre!
nouw.com/beattriicee
Evelina,
Hoppas du har haft en bra morgon och att din dag blir minst lika bra !! Produktern ska jag kolla in med en gång Kram
devote.se/evelinajosefines
beattriicee
beattriicee,
Tack!! Gör det <3
nouw.com/beattriicee
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Vad kul att få läsa om din rutin, jag är så otroligt dålig på sånt...både ny och andra grejer som hår osv. Måste bli bättre på det och då är det roligt med lite tips 😃 kram på dig <3
nouw.com/emelieanderssoon
beattriicee
beattriicee,
Ja men ibland kan men behöva läsa om andras rutiner eller tips för att själv känna att man ska ta tag i det! 😍 Hudvård är så viktigt!
nouw.com/beattriicee
Naturkrafttillmamma
Naturkrafttillmamma,
Tea Tree oil är amazing😍
nouw.com/naturkrafttillmamma
beattriicee
beattriicee,
Det håller jag verkligen med dig om!! 😍
nouw.com/beattriicee
linndossing
linndossing,
Älskar att läsa om sånt här! Man får så mycket tips <3 Kram
nouw.com/linndossing
beattriicee
beattriicee,
Vad kul att du gör det!! Uppskattar verkligen att kunna tipsa! <3
nouw.com/beattriicee