MÅNADENS HÄNDELSER UNDER APRIL

Summering

April månad har bjudit på många spännande händelser som jag inte delat med mig om i bloggen. Eftersom dessa inlägg blir väldigt omtyckta så tänker jag att vi fortsätter med idén. Här kommer en sammanfattning på min månad och det är bara nya händelser!

Praktikperioden fortsätter hos Studio CA där jag fått hängt med ett större team men också mindre team. Vi har både kört många olika fotograferingar och det kommer bli mer längre fram. Vi ska även göra mer film vilket jag verkligen ser fram emot att vara med på. Ett härligt team på Studio CA!

Tappade rösten helt plötsligt och strax därefter blev jag sjuk. Har inga problem att vara sjuk men att tappa rösten är inte kul. Levde enbart på te, halstabletter, nyponsoppa, piggelin samt mängder av honung i två dagar och därefter var jag på topp igen. Har jag tur kommer jag inte lyckas bli sjuk på ett tag nu!

Umgåtts med Johanna mer än vad jag trodde jag skulle hinna med under april. Vi har varit ute i hennes butik, druckit mängder av kaffe, startat morgonen med promenad innan frukost, haft sleepover och planerat massor av spännande saker. Så taggad för midsommarveckan!

Knappt halva familjen på äventyr!

Spenderat tid med min mamma som varit på besök i Stockholm. Vi besökte många olika butiker men framför allt hela NK. Trots att jag bor i Stockholm så har jag inte besökt alla våningar, utan bara vissa. Mamma köpte även en underbar påskpresent till mig ifrån NK som ni gärna kan få se om det är intressant?

Spontan utgång på ön där jag inte gick in med någon inställning. Ofta och då menar jag ofta så burkar mina kvällar sluta med att man ska trösta någon, gå emellan bråk eller lyssna på problem. Den här kvällen blev LÅÅÅÅNGT ifrån vad det brukar vara. En lyckad och fantastisk kväll med massor av fina människor.

Gått refresh kurs ombord på Destination Gotland inför sommarsäsongen. Eftersom jag inte hinner jobba något under vintern/hösten så måste jag gå en snabbkurs om säkerheten inför säsongen. Vi avslutade hela kursen med att åka brandbil vilket jag inte gjort på minst åtta år, älskar att gå på kurserna som DG har.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Emerellas,
Åh wow så härliga bilder! Ni ser ut att ha haft det riktigt trevligt 😊
emerella.blogg.se
Louise,
Underbart inlägg ser gärna presenten! 😃
louiseelinore.com
Heléna,
Alltid roligt att läsa dina inlägg om vad de olika månaderna har burit med sig Härligt att DG lägger kraft på att se till att personalen har den utbildning som behövs! Hoppas du får en fin fortsättning på veckan fina du! Kramar
helna.blogg.se
Sarah,
fina bilder ser häligt ut
www.klarahs.blogg.se
Hej! Det står på bloggen, om du trycker längst uppe i menyn så finns det en flik som heter ”OM MIG” där kan man hitta min mail. Men om du inte hittar så skicka iväg ett mail till [email protected]
beattriicee.se
Ska försöka fotografera presenten i helgen! 😃
beattriicee.se
Tack så mycket finis!! <3
beattriicee.se
Hahaha, min UTGÅNG var GRYM!!! 😃 Bästa du!! Snart ses vi igen! <3
beattriicee.se