MÅNADENS HÄNDELSE UNDER OKTOBER

Månad, överblick

Som vanlig kommer vi köra en sammanfattning på händelser som hänt under oktober månad, den här månaden är det väldigt speciellt då jag inte ens hunnit uppdaterat bloggen speciellt mycket pga att jag inväntade min flytt av bloggportal i cirka 2 veckor. Här kommer min summering av månadens händelser, är ni redo?

Avslutade förra månaden med att besöka ön och jag började den här månaden med att besöka Gotland. Två helger i rad har jag åkt till ön för att njuta, koppla av och umgås med mina fina människor som bor där. Den här gången var min lillasyster fokus och vi passade självklart på att köra en utgång tillsammans men vi passade även på att bara umgås genom att mysa. Lyckades även hinna åka till Fridhem och filma några klipp med Johanna, träffa mina andra syson och det bästa av allt, hinna andas mängder av friskluft!

Två olika rapporter har skrivit under månaden, både examensarbetet som består av flera sidor och även min rapport om hela min praktik som jag haft under ett halvår. Vart mycket skrivande i sista sekund men jag har levererat båda dokumenten i tid och nu ska jag påbörja mitt examensarbete som är den sista biten i utbildningen.

Den här månaden har jag även suttit i flera timmar med att klippa en film som jag strax ska leverera till StyleMood . Filmen kommer man få inblick i butiken som är extremt fin och även alla produkter som finns hos henne. Älskar att jobba med henne då vi är väldigt lika och kan samarbeta på ett otroligt bra sätt.

Min stress, press och ångest har ökat med hästlängder den här månaden. Alla vill fråga samma fråga och det är inte så konstigt eftersom jag snart är färdig utbildad. Men jag vill bara hålla för öronen när samma fråga kommer upp flera gånger per dag. "Vad ska du göra nu efter utbildningen, ska du vara kvar i Stockholm?" Alltså, det gör så ont i hjärtat att ens höra frågan för jag vill inte inse att jag snart är färdig med utbildningen. Nej, nej, nej jag klarar inte av frågan eller tänka på hur jag ska göra med min oklara plan som jag själv tycker är oklar medan alla andra tycker jag har en grund idé. Nej det gör ont i hjärtat av att säga hejdå till allt och alla, kommer bara bryta ihop av att tänka på allt!

I slutet av månaden var det pop-up store för Rituals mitt i City, The Lobby. Förutom att Rituals har underbara produkter var hela miljön helt magiskt. På plats kunde man även få ta del av bilder och där fanns tre av mina bilder, magiskt. Ihhhhhhh! Det är alltid mer underbart att se sina bilder ut printade, alltså wow. Blev helt lycklig av att se mina tre bilder och att Rituals verkligen gillade mina bilder. Kommer lägga upp originalbilderna här på bloggen så man slipper speglingen av hela lokalen. Håll utkik!

Praktikant har bestått av plåtning i studion tillsammans med Olivia, fått varit med Jakob på två TV4 fotograferingar, suttit i en bil ungefär 14 timmar för att göra ett jobb tillsammans med Jakob i Karlskrona, fått igång larmet för andra gången och behöva säga hejdå eftersom praktiken som tog slut idag. Det var verkligen jobbigare än vad jag trodde, men som det ser ut nu ska jag även få vara med på en plåtning i November och jag får även behålla nycklarna ifall de behöver assistent fram tills jag slutar utbildningen. Är verkligen så tacksam för att man fått hänga med härliga personer under praktiken, och jag är så glad att dem är tacksamma och nöjda med mitt arbete!

Firat min älskade vän, Mos som fyllde 21 år i helgen. Firade hennes födelsedag med bra sällskap, present, mat och lite drinkar!

Gjorde ett väldigt spontant beslut som ni kommer få höra mer om under nästa månad!

Somnat oerhört många gånger innan 21 tiden, jag har alltid varit en kvällsmänniska och kommer förmodligen alltid vara det för att jag nu försök i 3 år. Men från ingenstans somnar jag innan 21 och detta har hänt flera gånger under månaden, somnat innan 20 tiden också. Vad händer? Förmodligen för att oktober har varit fullt upp med händelser dagligen och jag har kanske inte sovit 8 timmar på väldigt länge. Vissa dagar har jag även somnat efter midnatt och kliva upp mellan 05-06. Så vissa kvällar har jag haft tur!

Förutom att min ångest har växt pga att jag snart ska flytta från mitt nuvarande boende med världens bästa hyresvärd så har jag börjat packat ner mina saker. Egentligen vill jag inte börja men jag vet innerst inne att jag måste för att hinna med allt annat som ska se sista tiden. 8 flyttkartonger är redo och min separationsångest maxad.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Pauline,
spänande med spontanbeslutet 😲 så fint paket! 😊
lillafrokenhurtig.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Jaaaaa, nu finns mitt beslut ute!! och tack! 💗
nouw.com/beattriicee
Amanda CL - Life is art,
vad är det för utbildning? asså vad kan du bli efteråt? 😋
hoppas det inte blir alltför jobbigt att flytta och säga hejdå till alla <3
amandacarlberg.se
beattriicee
beattriicee,
Det är en utbildningen som ligger i Stockholm och efter så är jag visuell kommunikatör och fotograf! 🙏😍
nouw.com/beattriicee
Sarah,
Ska bli spännande att få höra om ditt spontana beslut 😊
CheerSarah.devote.se
beattriicee
beattriicee,
Yeah! Nu finns de ute, mitt spontana beslut!
nouw.com/beattriicee
Ida,
Åh så roligt att ta del av! Härliga snapshots :'D Tråkigt med stressen och ångesten dock 😟 Förstår att det måste vara jobbigt att avsluta utbildningen om man trivs så bra!! Grym är du så tror du kommer klara allt galant med flytt och allt<3
idanilssonphoto.se
beattriicee
beattriicee,
Tack!!! 💗 Det verämer verkligen och jag tror det löser dig men det är jobbigt! ✨
nouw.com/beattriicee
Jag har aldrig besökt Gotland, och varje gång någon skriver om just Gotland inser jag att det är en plats jag måste besöka en dag. Frågan är bara när, var och hur 😊. Det verkar så magiskt där.

Läser även här om din ångest gällande att utbildningen går mot sitt slut. Så där har jag alltid känt inför avslut av ett eller annat slag. Det enda jag kan försöka trösta dig med är att, ÄVEN om det känns som det är helt värdelöst med avslut så blir det oftast hur bra som helst. Efter en tid när man ser tillbaka på sin prestation och hur det blev så är det med värme att man fått uppleva det man gjort. Framtiden ligger framför en och minnena bevarar man i sitt hjärta att plocka fram så det blir dagliga bilder 😊.
www.saramadeleine.se
beattriicee
beattriicee,
Det är verkligen helt magiskt att åka till Gotland och det blir dyrt under sommaren men det är då alla turister kommer. Har du chansen någon gång så tycker jag du ska passa på!! 😍 Ah, ågesten är delux och som du säger tror jag verkligen allt komer lösa sig!!
nouw.com/beattriicee
Julia Svensson,
Åh låter som en rolig månad!!
juliasvenssons.se
beattriicee
beattriicee,
Det var det verkligen!!
nouw.com/beattriicee
fridachristinas
fridachristinas,
Spännande att få följa med dig genom oktober på det här viset! Kram på dig <3
nouw.com/fridachristinas
beattriicee
beattriicee,
Vad kul att du tycker det! Kram till dig! 💗
nouw.com/beattriicee
Hannativeskog
Hannativeskog,
Mysigt att läsa 😍
nouw.com/hannativeskog
beattriicee
beattriicee,
Vad kul att du tycker det! 😍
nouw.com/beattriicee
Johanna Utterberg ,
Jag vet att du har fett ångest ang examen och allt, men tänk vilket team och vilka möjligheter vi kommer kunna skapa tillsammans när vi får jobba ihop mycket mer sen när du flyttar hem!!! DET KOMMER BLI SÅ BRA <3333 Och du är värd ditt spontana beslut absolut, men lite arg är jag fortfarande på dig bästa vän, hahaha 😉<3 Massa love!!
johannautterberg.se
beattriicee
beattriicee,
Jaaaaa!!! det kommer bli underbart att vi kommer kunna jobba ihop när jag är på plats och har flyttat hem! och jag tror det kommer bli ASBRA DÅ!!! 💖💖Hahah, tänkte faktiskt skriva. PS. Förlåt Johanna!!!!!!!! Förstår att du är lite arg och det är helt okej! 😘 MASSOR MED KÄRLEK!
nouw.com/beattriicee
evelinarou
evelinarou,
Älskar Gotland och vill tillbaka dit igen! <3 <3
nouw.com/evelinarou
beattriicee
beattriicee,
Jag förstår verkligen det, en magiskt ö! 💖
nouw.com/beattriicee