BLOGGEN FYLLER TIO ÅR!

Bloggen
Visst är det sinnessjukt att jag bloggat i tio år på samma bloggnamn?! Mitt första inlägg skrevs den 22 oktober men bloggen startades den 21 oktober, mina första inlägg bestod av 99% av onödig information som mina vänner läste. Under tio år har jag lärt mig väldigt mycket!
Tänk att jag enbart bytt design och header några gånger per år men nu smäller det rejält. Tio år med en meny bredvid inläggen är borta och ligger över min header så jag kan utnyttja hela ytan med större bilder i mina inlägg. Det kommer vara ovant att inte ha min älskade meny vid sidan av mina inlägg. Har även skapat ett domän till min blogg, kunde inte radera mitt namn jag hittade på 2008 men att slippa blogg.se-adressen känns som en stor förändring för mig.

Funderat i flera månader på vad jag skulle göra när min blogg äntligen skulle fylla tio år, men det har varit svårt. Vad jag kom fram till var att skapa ett eget domän som förhoppningsvis börjar gälla snart. Därefter skulle jag ändra utseendet på min blogg och det har jag gjort, dock saknas en ny header till designen. Men vad ska man mer göra för att fira bloggen, har ni flera förslag så bomba mig för jag vill verkligen fira min blogg extra mycket nu när bloggen fyller tio år. Startade bloggen när jag hade fyllt 16 år, bloggen är en öppen dagbok för mig. TACK ALLA FANTASTISKA MÄNNISKOR!
Ett stort tack till alla mina besökare som dyker upp här för att läsa, kommentera och speciellt till dom som följt min blogg flera år. Tio år som bloggare och jag har upplevt fantasitska händelser men också vänner som jag träffat genom min blogg som är det absolut bästa med att blogga.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Photo by E M E R E L L A,
Så roligt för dig och det är alltid ett nöje att klicka in hos dig! 😊
emerella.blogg.se
Ebba,
grattis till din blogg 😊
eenilsson.blogg.se
TACK!! <3 Haha, nej det är inte lätt att förstå att det är så länge!
beattriicee.se
enna,
Fina du! Hoppas du får en bra stat på veckan <3
sayyeastofashion.blogg.se/
enna,
Fina du! Hoppas du får en bra stat på veckan <3
sayyeastofashion.blogg.se/
cecilia,
Grattis till bloggen!! 😊<3
nouw.com/ceciliasalomonsson
Josäfin,
oj jääklar! 10 år är bra jobbat! 😃
jossanamigo.blogg.se
sarah,
Yasmine,
Stort stort grattis till dig och bloggen! Kram
www.yasmissy.blogg.se
Lena,
Grattis vad roligt, så kul att ha följt dig i ett par år och se hur långt du har kommit 😃
nouw.com/thelenaelisastory