I fredags tog jag en liten pluggpaus och träffade Evelina på Haymarket. Vi tog det väldigt lugnt vilket alltid uppskattas dagen efter. Vi passade på att gratta varandra då jag nyligen fyllt och Evelina snart fyller år. Vi satt där nog i 4 timmar men hann bara med två glas var, lite som det ska vara när man inte setts på ett tag,

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I fredags var jag så trött som man bara kan bli en fredagseftermiddag. Mina planer var att stanna kvar i soffan och slötitta på idol hela kvällen men dessa planer ändrades ganska så snabbt och slutade istället med en supertrevlig tjejkväll med drinkar och champagne. Verkligen hur spontant som helst men också behövligt. Inget slår en härlig kväll med en fin vän och därför blev att ta bilder inte heller någon prio.

Resten av helgen har mest gått åt att vila och att plugga. Veckan framöver kommer bestå av tentor och packning. Inte den roligaste veckan men ser fram emot helgen när jag ska få åka hem till Hälsingland igen. Vi ska stanna där över jul vilket kommer bli så mysigt.

Bilden är sen förra julen, och jag hoppas verkligen vi får en lika fin dag i år igen.

Likes

Comments

Jag har länge letat den perfekta väskan och jag tror faktiskt jag har lyckats. Jag ÄLSKAR den. Jag får i princip plats med allt jag behöver en vardag och man kan hänga den på axeln vilket verkligen underlättar. Jag hade dock sån otur när jag skulle till affären och kolla på väskan. När vi kom fram hade de precis sålt slut på den färgen jag ville ha och bad mig komma nästa dag, och nästa dag och så vidare.. Men efter några dagar fick dom in en och som tur var jag där och kunde köpa den.


Likes

Comments

På senaste har jag verkligen älskat den där naturliga looken och jag använder dessa produkter v a r j e dag, love them! Måste inflika att foundationen är den bästa jag provat. Den ger perfekt glow samtidigt som den inte är för täckande och man ser verkligen bara allmänt snygg ut.


Likes

Comments

Jag tyckte det var på tiden att starta en blogg igen. Denna gång en helt ny blogg på en ny portal som jag inte varit på förut. Kände att jag behövde en nystart, att skriva av mig om mina vardagstankar och mina intressen. Att tömma mitt snurriga lilla huvud.

Men också för att intresset för bloggandet har kommit fram mer och mer igen, och jag måste medge att jag har saknat det lite under tiden jag inte har bloggat något.


Likes

Comments