Tårtor & Snabb Gross

Min morgon i bilder. Klev upp strax efter sju, vilket kändes jättekonstigt då alla barnen och C fortfarande låg och sov. Konstigt, men ganska skönt. Jag fick stå där själv i min egna lilla värld och göra smörgåstårtor för mig själv. Min plan var att göra en steg för steg - med allt från innehåll till hur jag dekorerar dom. OM jag där och då kände att tiden räckte till. Det gick sådär.. mitt fokus tog över och helt plötsligt var bottnarna klara och det var dags att dekorera dom. Typiskt mig!

När C kom tillbaka efter att ha lämnat tårtorna i Tällberg, åkte vi till Borlänge till Snabb Gross. En grossist för alla inom företag/ägare av och inom restaurang, fast-food, storkök, pizzerior, konditorier, cafér... Ja, ni förstår.. Vi har aldrig hunnit åka dit även om vi tänkt göra det flera gånger. Nu blev det av!

C köpte några pallvaror och annat till butiken, medan jag hittade mig mitt absoluta favorit strössel - tuttifrutti pärlor, samt en spritspåse och ett tyllset. Det flera bakverktyg som jag hade innan alla flyttar har försvunnit och denna kommer garanterat behövas inför det kommande dopet denna månad!

Gillar

Kommentarer

thereseholm
thereseholm,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229