Tårtbak imorgonbitti

Om ni undrar vad jag kommer ha för mig imorgon bitti så kan jag tala om för er att jag kommer kliva upp tidigt och förbereda lite smörgåstårtor.. sex stycken för att vara mer exakt som ska vara "leveransklara" runt klockan tolv.

Jag fick en "sista minuten" heads up utav C, då den som vanligtvis gör tårtorna i butiken blivit sjuk och såklart därför inte kunde göra tårtorna. Jag har hoppat in lite då och då och hjälpt till med just smörgåstårtor tidigare också och som tur är tycker jag det är roligt att "baka".

Imorgon är jag uppe med tuppen och gör mig startklar. 4 vanliga, 1 utan ägg och 1 utan skaldjur - 6 stycken totalt!

Jag blev tvungen att "testa" göra en till middag också, den blev så god och mer än godkänd. Perfekt till VM också. Eftermiddagsplanerna är lite suddiga ännu. Antingen så åker vi på en loppisrunda eller så tar vi barnen och åker till LEOS lekland! Kanske båda? Vi får se!

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
mums 😍 vad gör du för fyllningar? nouw.com/louiseanderssons
beatricenyman
beatricenyman,
Ett lager är skagenröra med dill och citron, det sista lagret är en leverpastej blandning med grädde och bostongurka, sen är det dill och dillkaviar i grädden runt om 😃 Supergott! Även jag som inte tycker om leverpastej och kaviar tyckte den var riktigt god. hehe 😃nouw.com/beatricenyman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229