Recension: Lumene TRUE MYSTIC VOLUME MASCARA

Jag fick för dryga halvåret sedan chansen att testa Lumene's då osläppta volym mascara. Jag fick den genom en kampanj på blogg.se - där jag hade min tidigare blogg. Jag kommer ihåg att jag var så exalterad när den kom i brevlådan. Testade den och BAAM. Jag var hooked. Jag använder den än idag och den har gått och blivit min go-to mascara.

En annan rolig sak efteråt, var att Lumene tyckte om recensionen jag gjorde och valde att publicera den i sitt nyhetsbrev den kommande månaden. Dom frågade givetvis innan och skickade ut "hur artikeln isåfall skulle se ut".

Jag försökte hitta bilderna jag tog till den recensionen, men har tagit bort dom tyvärr. Lite små irriterad på mig själv nu! haha. Jag rekommenderar i vilket fall denna mascara. Den är helt klart min favorit i dagsläget.

Den klumpar inte. Den kapslar in och separerar varje frans och ger volym. Precis som lovat. Vilket jag tycker är viktigt, speciellt för mig som har relativt korta ögonfransar och letar efter mascaror som ger det lilla extra. Precis som jag sa då - säger jag även nu. "ett lager med denna mascara räcker gott och väl till en fin neutral look och två lager ger en extra wa-wa-voom look".

Mascaran finns att köpa för 179kr på exempelvis: 
-Eleven, Kicks & Lyko

Gillar