Kndr Beauty | pH Colour Changing Lip Oil

Produktinformation:

Kndr Beauty | pH Colour Changing Lip Oil
Pris: 140 kronor
Innehåller: 2,5ml
Finns att köpa: kndrbeauty.com

Produktbeskrivning:

Dina läppar – fast lite bättre! Upptäck en återfuktande läppolja som mjukgör och ger en glossig finish. När produkten kommer i kontakt med dina läppar utvecklas färgen och anpassar sig till din egen nyans på läpparna och ger dem en subtil färg.

1. Utgångsläget innan applicering

2. Applicera produkten och se färgen utvecklas..

3. Resultatet direkt efter applicering..

Tankar om produkten:

Här kommer en liten first impression på Kndr Beauty | pH Colour Changing Lip Oil som vi fick i månadens Glossybox. Jag har en liten förkärlek för dessa typer av produkter. Hur häftiga? Det är barnet i mig som väcks till liv.

Nu ska jag vara ärlig och säga att jag vet inte hur sant det är att den ändras beroende på vilket humör eller pH man har på läpparna.
Det tar jag med en nypa salt faktiskt.. Jag upplevde inte att den ändrades någonting mer under dagens gång.. men oavsett var
färgen fin.

Oljan var väldigt bekväm på läpparna, den höll inte genom hela dagen.
Men det var ingenting jag förväntande mig heller. Utan kommer behöva bättras på allt eftersom dagens gång om man vill behålla färgen. Jag tycker att läpparna blev väldigt mjuka utav oljan och även nu flera timmar efter produkten i fråga försvunnit är läpparna mjuka och mumsiga.

Jag är inte den första som sträcker mig efter ett rosa gloss eller läppstift
, men jag gillade faktiskt den här nyansen läppoljan fick. Den stainade inte heller läpparna vilket jag tycker är bra. Jätterolig produkt!

Gillar

Kommentarer