Jag är veckans blogg! | Lär känna mig!

Välkomna hit!

Ja ni läste rätt! Wow vilken ära.

Hej alla nya som eventuellt trillar in här under veckans gång! Mitt namn är Beatrice och denna vecka har jag fått den stora äran att vara veckans blogg här på Nouw. Det känns verkligen superkul om ni frågar mig. Därför tänker jag också att det vore lämpligt att kickstarta denna vecka med att ge er en chans att lära känna mig lite bättre! Har ni några frågor tveka inte att ställa dom!

Mer om mig och min familj..

Jag är 27 år gammal och är en blivande fyrabarnsmamma med ett brinnande intresse för skönhet och makeup! Det kan knappast gå obemärkt. Mina rötter är ursprungligen från Västerbotten, närmare bestämt en liten håla strax utanför Umeå. Kärleken svepte upp mig 2014 och fick mig att flytta till Stockholm och sedan vidare till Dalarna 2017. Min sambo är handlare och för 3 år sedan köpte han en livsmedelsbutik i Tällberg, som vi idag driver ihop.

Jag har under mina tonår och ungdom lidit utav depression. Detta är ett sånt stort ämne och svårt att skriva kort om men det lämnade mig med en dålig självkänsla och konflikträdsla. Det kan än idag skina igenom men inte i närheten utav hur det brukar vara. Men jag tog mig igenom det och en stor anledning till det är att jag träffade C.

Vincent 2016 | Jennifer 2018

Oktober 2016, föddes våran son, Vincent. En sprallig kille som inte kan sitta stilla. Han är en liten Einstein. Fun fact: han är engelsktalande. Inte för att vi har valt att ha det så, då vi pratar svenska med honom. Men han väljer att svara och prata engelska med oss. Vi har till hösten har vi fått bekräftat att han kommer få en adhd/autism utredning. Han är världens roligaste och mysigaste kille!

Mars 2018, föddes våran äldsta dotter Jennifer.
Hon är en riktig kämpe från start! Hon föddes med hjärtfel och opererades akut vid 1 veckas ålder. Hennes hjärtfel var oupptäckt under graviditeten och aningen komplicerat. Men kort sagt delade hennes aorta på sig, gick runt hennes luftrör, ihop på andra sidan och ströp henne från insidan. Hon kunde inte andas själv när hon föddes. Hon har fortfarande bestående problem med luftrören då de är mer "timglasformat" - speciellt vid sjukdom. Hon kan inte hosta upp slem ordentligt. Vilket innebär att det stannar kvar i lungorna och hon utvecklar snabbt lunginflammationer utan hjälp och stöd med diverse astmasprayer och kortisonpuffar. Hon har varit inlagd för andningsstöd vid vanliga förkylningar och fått dubbelsidig lunginflammation fler gånger gånger än vad jag kan räkna på fingrarna. Hon har haft oturen att åka på RS-viruset inte bara en utan två gånger. Båda gångerna blev det så illa att hon behövde sondmatas för att orka med. Allt innan innan hon fyllt två. När pandemin bröt ut blev hon sjukskriven och efter det har alla barnen varit hemma heltid för att ge henne en chans att få vara frisk under en längre period och växa ordentligt, men även för att skydda henne på bästa sätt mot corona.

April 2020, kom våran nuvarande minsting, Savannah.
Våran lilla solstråle. En väldigt bestämd liten dam och påminner väldigt mycket om sin storebror när han var liten. Full i bus och massor med spring i benen! Hon är mest bestämd utav dom tre och är det som man brukar säga att den yngsta är den som bestämmer är jag nästan lite "orolig" över hur nästa mini-me kommer bli. Skämt åsido!

Jag är förtillfälligt "gravidledig" i vecka 27 på grund av pandemin
i väntan på våran fjärde bebis som är beräknad att anlända närmare hösten. Utöver våra tre och (snart fyra) vildingar och butiken.. Har vi också tre hundar varav en är på lån hos svärföräldrarna samt två kaniner. Vardagen är emellanåt väldigt hektisk, men jag hade inte velat ha det på annat vis. Jag trivs så bra där jag är just nu.

Savannah 2020 | Gravid med no.4

Vad kommer ni kunna läsa om hos mig?

Mycket utav det jag delar med mig utav handlar om skönhet och smink, såsom produktrecensioner, olika typer av hauls, sminkningar, första intryck och liknande. Ni får även inblickar i våran vardag och följa min graviditet, Jennifers framsteg och Vincents utredning. En salig blandning utav "familjeliv och skönhet" lovar jag er. Jag hoppas såklart att ni finner mitt innehåll intressant och stannar kvar efter veckans slut!

Har ni några frågor så är det bara att hojta till!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

BlubbBeauty
BlubbBeauty,

Åh, vad roligt grattis! 😊

nouw.com/blubbbeauty
beatricenyman
beatricenyman,
Tack fina du! 😊
nouw.com/beatricenyman
corneliavilhelmssoon
corneliavilhelmssoon,

Ska bli roligt att läsa din blogg! Och vad kul att Vincent är engelsktalande, säger han allt på engelska eller bara vissa ord? 😍

nouw.com/corneliavilhelmssoon
beatricenyman
beatricenyman,
Åh tack! 😊 Vad kul att höra! Han är pratar flytande engelska för en i hans ålder, men han kan massor av svenska ord som kan ibland mixar in. 😊 Pedagogerna på BUP och Habiliteringen har förklarat det lite som att han inte tycker svenskan är tillräckligt utmanande och väljer engelskan istället för den är mer "intressant". Han förstår svenska utan problem dock, han bara väljer att prata på engelska istället. 😃
nouw.com/beatricenyman