Graviditetsvecka 25 | Pojke eller Flicka?

Graviditetsvecka 25 | Snart nere på tvåsiffrigt!

Vi närmare oss tvåsiffrigt med stormsteg! Att nå 99 dagar har varit en stor milstolpe i alla mina graviditeter, känns stort och nära på något sätt! Jag glömde helt bort att uppdatera i lördags då vi egentligen kliver in i nya veckor, så det får bli idag istället.

Jag mår bra! Magen börjar märkas av mer och mer..
syns gör den ju, men att den blir lite av ett "hinder" i vardagen är mer uppmärksammat på senaste än tidigare. Att plocka upp saker från golvet är aningen mer ansträngande än vanligt, Att ligga på rygg har blivit lite jobbigare och att springa efter barnen ute på tomten hos farmor och farfar är någonting jag helst INTE gör längre. Det brukar resultera i att jag får ont i bäckenet och flåsandet ska vi inte prata om.

Som tur är har jag än så länge inga problem med att lyfta Savannah
. Jag minns att jag hade väldiga problem att lyfta Vincent mot slutet av graviditeten med Jennifer. Då hade jag väldigt mycket problem med foglossning och min barnmorska ville att jag helst inte skulle lyfta Vincent allt för mycket. Vilket typ var omöjligt! Men inte denna gång - än.

Bilderna från PREGGO-appen är från igår , idag är jag i vecka 25 (24+3)

Nu till den stora frågan! Är det en tjej eller en pojke? En bebis är det i alla fall, så mycket kan jag säga. Vi fick reda på KUB vad som gömde sig i magen. Där och då ville dom inte bekräfta könet eftersom KUB egentligen är lite tidigt för det. Men med största sannolikhet. På RUL bekräftades det och som vanligt har C har rätt varje gång medan jag nästan trott tvärtom varje gång.

Jag gjorde en lite frågeställning på min Instagram
om vilket kön som tros gömma sig i magen min. 38% trodde pojke medan starka 62% trodde på en tjej! Innan jag avslöjar vad som faktiskt gömmer sig där inne skulle jag vilja fråga er samma fråga. Vad tror du gömmer sig i magen? En pojke eller en flicka?

Gillar

Kommentarer

Caracaara
Caracaara,