Dopplanering | Min beställning

Jag måste säga att jag är väldigt imponerad över Myperfectday.se och deras leverans! Jag la min beställning och dagen efter kunde jag hämta ut den från mitt postombud. Jag beställde lite smått och gott till dopet som är nästa vecka. Allting är till största del klart. Nu är det bara bakningen som ska göras. Min plan är dock att inte lägga allt för mycket energi på bakningen. Vi kommer att ta hem lite genom butiken och en del kommer jag baka själv.

Här här ni iallafall jag beställde hem inför dopet. Jag var ganska säker på att jag beställde efter serpentiner också.. men det följde inte med och stod inte heller på min orderbekräftelse.. lite besviken, men jag tror jag överlever ändå.

Jag fick hem allting annat som jag beställt iallafall och är supernöjd med allting.

Jag beställde hem lite servetter, ett paket med enhörningar och en annan med samma härligt pastelliga bakgrund fast med texten "enjoy" på. En rosa bordsduk till fikabordet och sedan är planen att ha en vit duk till presentbordet med en rosa "sänghimmel" som Jennifer fick utav sin farmor för inte så längesen ovanför.

Jag beställde även rosa/vita marmorerade ballonger, rosa "pärlemorskimmrande" sugrör, cakepops pinnar samt muggar med en iriserade effekt. Muggarna är såå fina!! Nästan svårt att fånga hur fina dom faktiskt är på bild.

Jag köpte mig även lite cupcakewrappers i ett "enhörningstema" även dom suuuperfina!! Min plan är såklart att göra cupcakes, det om något är någonting som jag personligen älskar att baka! Hade en liten cupcake frenzy för några år sedan.. haha!

Självklart rosa cupcake formar och små cake picks att placera ut lite här och var! Dom var så söta, så jag kunde inte låta bli..

Snacksboxar till barnen, även dom i rosa såklart med guldiga prickar. Tanken är att servera popcorn i dom. Vi har inga småbarn som kommer (förutom Vincent), utan de som kommer är lite äldre, så det kändes som ett bra "sockerfritt" alternativ också. Men såklart inte bara för barnen. (läs: mig - älskar popcorn..)

Som sagt: super imponerad utav leveranstiden och kan verkligen rekommendera dom om ni har något dop, kalas, bröllop eller babyshower framför er! Dom hade så mycket fint och så många roliga idéer!

* * *

Vi hade även möte med prästen i veckan, för att gå igenom dopet och det gick bra. Kan även tillägga att vi inte är troende utan har dopet mest för att vi tycker det är mysigt och ser det mer som en mysig tradition. Vi kände i vilket fall att prästen passade oss perfekt. Väldigt anslappnad, trevlig, skämtsam man.

Dopet är nästa vecka och jag har bara ett problem soo far. Klänningen jag köpte till dopet var riktigt genomskinlig. Nu pratar vi kejsarens nya stil - genomskinlig.. Så fråga är.. köpa nytt? Köpa en underklänning eller lösa det på annat vis.. Hmm! Jag ska suga på den karamellen ett tag.

Gillar

Kommentarer

elinoreriksson
elinoreriksson,
Hur var priserna på "myperfectday"? Jag har funderat på att kanske använda hemsidan till mitt dop men har inte kommit så långt än. Än så länge har vi bara sagt att hon ska döpas, inte när eller hur haha!nouw.com/elinoreriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229