Det var ett tag sedan..

13 Juli - 7 Oktober.

Vilket paus. Hej! Här är jag.. har som det verkar tagit mig en ordentlig bloggpaus och fokuserat på en sommar med familjen. Det behövdes verkligen.. orken, inspirationen och känslan för att blogga, försvann. En välbehövlig paus med andra ord. Men nu sitter jag här igen!

Vad har hänt under de senaste månaderna då?
- Vi har haft Jennifers dop. En så kärleksfull och lyckad dag!
- Min mamma, mormor och lillebror kom ner på besök, dom körde ner min storebrors saker och han flyttade officiellt in i sin lägenhet. När dom var nere passade vi även på att ta nya generationsbilder då Jennifer också fick vara med såklart.
- Jennifer har blivit friskförklarad från operationen av hjärtat. Vi kommer med andra ord inte åka tillbaka för fler återbesök och kontroller av hjärtat. Nu är det bara Öron-Näsa-Hals som ska göra sina bedömningar och jag har min oro angående det, vilket jag kan berätta om i ett annat inlägg. Men hon mår toppen idag! Min fina lilla tjej.
- Jag har börjat jobba lite grann igen. Fördelen med att vara anställd hos sin sambo är att jag kan nu när Jennifer är så stabil ta med mig henne för att komma ut och jobba. Japp ni hörde rätt. Hon följer med mig! Det innebär att Vincent är med C hemma och han jobbar med administrativt och jag tar med mig lillan och täcker upp hans plats i butiken. Det har funkat fruktansvärt bra faktiskt. Hon sover största delen av tiden när vi är där, men är hon vaken följer hon med mig runt och charmar kunderna i kassan eller "hjälper" mig att packa upp varor eller städa. Vi är ett litet team hon och jag, det funkar utmärkt!
- C har fyllt 24 och jag har fyllt 25! Yes jag och mitt "lammkött" har blivit ett år äldre.
Någonting som inte hänt än, men händer snart är att Vincent, min lilla goskit fyller 2 ÅR GAMMAL... say whaaat. 11 dagar för att vara mer exakt. Jag kan verkligen inte förstå...
- Vincent är även inplanerad till att börja på förskola nu i höst. Vi känner äntligen att Jennifer är så stabil och att vi inte behöver oroa oss för alla baciller som KOMMER med förskola. Vi hade en sjukperiod för inte så längesedan då hon klarade av förkylningen utan större besvär. Ett skräckmoment för mig, när jag märkte av förkylningssymptomen på Vincent fick jag flashbacks och riktigt ont i magen.. så att det gick så bra, lyfte en sten från mina axlar.


Detta är såklart inte nyheter för den som följer oss på instagram för där har jag varit fortsatt aktiv under sommaren. Det är en del som händer framöver och jag hoppas såklart att ni vill fortsätta följa oss i våran vardag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229