2021.06.27 | Obesvarad kärlek

Alltså Enzo, han är så förtjust i tjejerna och kan på riktigt spendera timmar åt att bara sitta och titta på dom. Medan de skuttar runt där inne utan att bry sig speciellt mycket om honom.

Vi har precis kommit hem igen efter att ha ätit middag och lämnat av barnen hos svärföräldrarna.
Barnen var så uppgivna igår när det var dags att åka hem - dom ville gärna stanna kvar, men då farmor och farfar skulle jobba idag gick det inte. Men vi bestämde att dom skulle få sova där ikväll istället. Det blir perfekt.

C är ledig imorgon
och då passar vi på att ta det lugnt en stund på morgonen och efter lunch åker vi ut för att bygga lite och kanske även passa på att bada lite i poolen.

Dessa två sockertoppar är nog det sötaste mitt öga har skådat. Dom är så himla sociala och mysiga. Ikväll åkte godispåsen fram och dom gav mig allt ett gptt skratt när dom trängdes vid gallret för att se vad jag kom med. Det var nosarna och öron åt alla håll och kanter.

Nu har tjejerna äntligen fått sina namn också
. Vi gick lite på känsla även denna gång och nu har vi bestämt att det är en Saga och en Lillemor! Saga är mer helfärgad (viltisabella) och Lillemor är den lite mer fläckiga (manteltecknade).

Gillar

Kommentarer

jonna
jonna,

Men nej vad söta ninisar! Har en kanin själv <3_<3 dem är så underbara!

nouw.com/jonna
beatricenyman
beatricenyman,
Ja, dom är ju det! 😊 Lite underskattade djur tror jag, dom är verkligen så mysiga!
nouw.com/beatricenyman