Serviceavtal & bebisar

Igår var det dags för årets service på bilen!
Vi har ett serviceavtal på vår bil, så vi behöver inte betala en krona när vi gör våra servicear. Så himla smidigt!
Vi skyndade oss att boka en tid så vi skulle hinna göra servicen innan vi åker på Gotland, det känns skönt att ha gjort den innan vi ska ut på långåkning 😊

Tidigt som tusan började jag min färd emot Sundsvall, så var där strax efter 8 och lämnade in bilen. Fick min hyrbil & begav mig emot Sofie, André & Leia.
Så mysigt att få komma och mysa bebis sådär på morgonkvisten!

Barnfria, laddade med kaffe & krämbulle gav sig mammorna ut på en liten shoppingtur i Birsta! Det var himla konstigt i början, att inte behöva ha ögonen på en liten vilding. Att man bara kunde strosa fritt, men jag behövde det! Jag behövde det verkligen!
Bara att få vara Bea en stund.

Jag ville göra några fynd då alla affärer har världens rea just nu, men såklart var jag ute för sent. Kappahl i Birsta hade startat sin rea redan innan den startade på nätet, så där var det så himla utplockat, och på Lindex blev jag lite besviken då jag såg att de hade ungefär samma saker framplockat som de hade förra rean.
Så det enda jag hittade på rean till Hailie var ett par shorts, tråkigt nog.
Bodyn som jag kikat på från Newbie fick också följa med hem.

Ikea fick sig också ett besök av oss igår, och där handlade jag till största del blommor! Kändes att det verkligen behövdes några blommor hit hem, och sedan lite småsaker, en fåtölj åt Hailie & självklart den obligatoriska french hotdogen när man handlat klart! Annars bestod min shopping igår tills största delen av allt sånt här man behöver hem.

Tvättmedel, sköljmedel, schampoo, balsam, duschcreme, deo & massa sånt.
Men det är skönt det också. Att man har bunkrat upp så man klarar sig ett tag!

Efter lite mer bebismys och en påfyllnng av det där kaffet så begav jag mig hemåt mot skogen igen. Packa ur bilen, hämta R och sedan bege oss emot Alby där Hailie varit och busat hela dagen. Igår kväll var mina fogar sopslut och jag tror aldrig att jag haft så ont. Så det blev en lugn kväll hemma med lite stökande.

Gillar

Kommentarer