Hailies första 11 dagar!

Som Ni säkert vet ni som läser denna blogg så valde jag & R att åka hem med Hailie ifrån sjukhus redan hennes andra dag. Anledningarna var många men främsta anledningen var såklart att vi inte ville behöva be om mat till vår dotter och mötas av bb-personalens blickar när vi gav vår dotter ersättning. Tråkigt att man ska behöva känna så när man är där för att få just det, hjälp till sitt barn (sen hade väl inläggningen på BB kanske liiiiite med min blodförlust att göra också, men ändå).

Dagarna fram till idag har varit fyllda med främmande, paketöppnande, kaffedrickande & bebismys. Men också bebiskontroller, vägning, mätning och oändligt med telefonsamtal.
Många har varit här och velat träffa vår lilla prinsessa, och vi har passat på att ta hit folk eftersom Rickard varit hemma med mig och Hailie på sina 10-dagar. Trots att jag känner mig svag i kroppen, med huvudvärk och lite yrsel så kände vi att det bästa var att folk fick komma hit när vi båda var hemma och jag bara behövde sitta i soffan och "finnas".
Vi har inte haft huset fullt utan de har fått komma "en och en" så att säga.
Redan nu kan jag säga att vår sköna böna är en bortskämd liten tös, hon har fått så himla mycket fint av alla fina människor vi har runt omkring oss! Jag blir alldeles varm i hjärtat utav allas omtanke till Hailie.
Jag har mestadels suttit i soffan eftersom min kropp inte riktigt vill som jag vill, men då är det ju jag som får hålla Hailie så mig gör det ingenting 😉

Hailie hade på efterkontrollen på BB (5 dagar efter födseln) gått ner hela 35 gram 😉 och hon klarade hörseltestet med bravur!
Idag har bvc varit på hembesök och då hade vår donna ökat 225 gram sedan efterkontrollen så nu väger hon 4200 g prick!

Vad var egentligen livet innan man fick barn, vad gjorde jag av dygnets alla timmar? Vad tråkigt jag måste ha haft! Eller så är det bara att jag har så himla mycket roligare nu!

Kusinernas första träff! ❤

Denna underbara kvinna är Hailies gammelmomma Ingrid
Dom här 2 är de äldsta & yngsta i familjen Källman

⬆ 6 dagar innan Hailie kom till oss.
11 dagar efter Hailie kom till oss ⬆
Kroppen är så himla häftig!
Tänk att jag & min kropp har skapat ett liv (med viss hjälp av R såklart)
Och att det kan hända så himla mycket på bara några dagar!
Bästa bantningsmetoden jag varit med om! 

Gillar

Kommentarer