Gravidvecka 27 + magen

Den här graviditeten har sprungit förbi, ungefär i samma takt som jag försöker hinna med din storasysters tempo på dagarna.
Full rulle från att hon vaknar tills hon lägger sig.
Så idag kliver vi alltså in i v.27, fast det känns som det var igår jag kissade på den där stickan och var totalt livrädd när Rickard kom hem från jobbet.
Rädd för vad han skulle säga, men samtidigt så fantastiskt glad att jag ännu en gång var gravid och chansen att kunna ge Hailie ett syskon.

Nu med handen på hjärtat så är jag rädd att jag kommer att "glömma bort" något utav mina barn. Att det kommer känna sig förbisedd och att man inte hinner med dem båda.
Kanske handlar det om hormoner, men det känns överväldigande att jag ska lyckas ta hand om 2 barn själv på dagarna medan Rickard jobbar.

Mini rör sig som en liten ninja där inne. Hela tiden är det små buffar, kickar och det värsta utav allt.. Dragningarna..
Det känns så obehagligt!
Som att man har en mus som springer under skinnet på en.

Bäckenet är i sin vanliga ordning helt odrägligt och jag sover nu med min amningskudde mellan knäna, den har räddat mig många nätter då det är perfekt passform på den för att kunna krama och få upp knäna och bäckenet lite rakare.

Fortfarande finns det inte en enda sak här hemma till Mini, ingenting är planerat och ingenting är inköpt. Jag känner inte alls samma panik, utan det kommer hinnas med. Men i morgon är en annan dag och jag kan ha hunnit drabbats av världens panik för att jag ännu inte har kläder, säng & sånt till bebis.

Vi längtar efter dig älskade lilla Mini, mer än du någonsin kan ana.
Vi alla längtar efter Dig

Gillar

Kommentarer