Då det blivit fler läsare här så tänkte jag dra en liten "10 om mig" , men jag fick bara ihop 8. Så ni får en bild om vem jag är.
Vi kör!

 • Min allra största del som människa är ju såklart att jag är mamma & bonusmamma till 3 små diamanter.
  Dom är mitt allra största prio och jag lever genom dom, att se deras leenden och höra deras skratt är livets krydda
 • Jag kan vara den mest virriga och glömska personen som finns. Vet ni ens hur många gånger jag har blivit uppropad på Ikea för att någon snäll själ har lämnat in min plånbok? Eller att varje gång jag är på Birsta med Sofie så bokstavligen håller hon i min telefon och plånbok, eller när jag säger att jag ska ringa upp men glömmer bort det. Listan kan göras oändlig! Minnet är bra, men kort!
 • När jag kommer in i mina "flows" så är jag väldigt pysslig och kreativ, som en idéspruta ungefär. Men såklart är jag också väldigt otålig och vill ha saker gjorda på en gång. Helst igår! Jag älskar att få sätta min prägel på saker och ting, göra det till mitt. Så "bara" en ljusstake finns sällan i mitt hem, oftast har den en liten dekoration eller så.
 • Jag älskar att fotografera och älskar att fotografera naturen i all sin prakt. Vatten och solnedgångar är väl min favorit. Annars så älskar jag dom där bilderna där "motivet" inte vet att man knäpper. Dom bilderna blir oftast så naturliga och vackra. I det enkla bor det vackra som Ernst skulle ha sagt!
 • Vatten är otroligt vackert att fotografera, men jag har fobi för att bada i vatten där jag inte når botten. Jag får panik av allt som kan finnas under mig när jag simmar.
 • Jag är på riktigt livrädd för clowner, de är de värsta jag vet! Jag ogillar skarpt porslinsdockor och dockansikten, men det kan jag ändå hantera. Även om det känns som att dom när som helst ska hoppa ner och jaga mig så har jag dom små jävlarna under kontroll.
 • Lyssnar jag på podd så lyssnar jag alltid på true crime-poddar. Jag gillar inte morden i sig, alltså dödandet. Men jag är så intresserad av hur människor kan göra såna handlingar. Att man kan vara så sjuk och så desperat att man faktiskt avslutar en annan människas liv och ibland på de mest horribla sätt. Hur hjärnan funkar och hur det kan bli så fruktansvärt fel!
  Som tur är har jag en kille som gärna letar upp diverse mordserier åt mig som vi alltid tittar på tillsammans. Alla gemensamma intressen är bra intressen? Haha. Som tur är har vi en del andra intressen också, så vi är inte bara hemska!
 • Jag är ett kalenderfreak! Helt beroende av den, och allt måste skrivas upp. Annars är ju risken ungefär 100% att jag glömmer bort någonting. Sen listor, listor är världens bästa grej! Saker som ska göras, packas, grejas och så. Man kan göra listor på allt.

Gillar

Kommentarer

Så kära läsare, är ni skrockfulla av er? Idag är det fredag den 13, den ultimata otursdagen. Jag är nog lite skrockfull när jag tänker på det. Inte så att mitt liv beror på det, men jag plockar inte gärna upp nycklar ifrån bordet till exempel. Tycker att det är liksom dumt att chansa eller hur man ska säga.

Men hur som så är det fredag idag, och jag jobbar veckans sista dag idag. Sen blir det ledig helg med Alex och 2 av diamanterna. Hela helgen är fullspäckad med en massa små måsten. Plantera hos mamma, byta bromsar, hälsa på barnens farmor & farfar som kommer hem från utlandet, sen alla vardagliga måsten med tvätt, städ och mat. Vi kan nog fylla våra dagar till bredden om vi så vill! Bara hoppas att min trötthet vill vara med i helgen.


Min alldeles egna glädjespridare med en vilja av stål.
En del dagar skulle jag vilja ha ett springband till han och hans syster, deras energi är utöver det vanliga!

Gillar

Kommentarer

Ni vet såna där små ställen som betyder extra mycket för en? Som man har så nära hjärtat.
I söndags fick jag besöka ett av Alex's ställen, ett av alla våra små smultronställen, Gimån.

Men hur ska man ha tid att fota en massa vatten när man har 2 vackra varelser att knäppa en massa bilder på?
Men några fick jag till i alla fall.Alltså kolla det här lilla busfröet! 😍

Gillar

Kommentarer