Titeln säger väl de mesta, men i 5:an/6:an så gillade jag Justin, ganska så mycket, sen vet jag inte riktigt vad som hände. Efter konserten (som jag ej gick på). Och breakup:et med Selena så slutade jag typ gilla honom. Jag tycker hans musik är ganska bra så ta mig inte fel men ja, har iaf gillat honom lie smått fram tills nu.

Jag har tappat ALL respekt för honom, efter hans arresteringar har allt seriöst bara gått nedför. Jag är ett fan av Selena och nej, jag gillar inte att hon är med honom men så länge hon är glad är jag. I videon då han är på ett förhör eller något liknande så försvann respekten. Vem fan tror han att han är?? Han beter sig som ett svin och tar inget seriöst. Jag förstår verkligen inte vad han höll på med.

alla beliebers: Hata på mig ni, just my opinion ;)


Likes

Comments

Äntligen helg! skriver just nu från ipaden (har ett tangentbord till) och de funkar goode så bra, har iaf lagt ut en video på videofyme som ni ser nedanför. I torsdags var jag iaf med Jessi och vi var först hos mig, sen gick vi ner på tic tac och åt pizza och pommes 😜
sen gick vi snabbt till ica och sen vidare till Lasvegas, de var bara vi där till en början, men jag fixa dit Johan, William och David, fast då efter dom kom så for vi typ pga att jessi skulle vara barnvakt och jag inte ville vara med dom själv haha. Men de va typ allt, hörs sen!

🍔 peace förfan

Likes

Comments

ja, jag suger. Ingen nyhet. Men jag har till mitt försvar inte varit på datorn. Endast varit på ipaden och på touch suuuger det att skriva. Som sagt så åkte jag till stan på onsdagen med Miranda och de var fett nice! Köpte två tröjor, smink, nagellack, parfym och läppsyl.
På torsdagen så var mina föräldrar borta, mamma jobbade och pappa åkte på hockey på kvällen. JA de har med saken att göra men whatever. Jag gick med Emma ner till pizzan och åt, sen gick vi till kyrkan och stod utanför och pratade. Hade tygskor med hål under (stabil som jag är) och jaa, is smälter = vatten, tygskor med hål + gå i vatten + kallt = kalla fötter, förfrös dom typ.
Sen så skulle min brorsa ner på byn med nån så jag sku va själv, NICE. Så då slutade det med att jag sov hos Emma. Stekte på pizzan dagen efter också (bästavän kom tillomed ihåg vad vi åt) . igår började skolan om (fuck my life) men ja, hade elevensval idag, gjorde it ett PISS. skidorientering på sista lektionen också *woho*.

🍔 peace förfan

 

Likes

Comments

Igår kväll skypade jag med Hanna, Sofia och Amanda i gruppsamtal, förvånad? haha
Men kring 23:30 slutade vi, hade så förbannat ont i huvudet då, tog en Alvedon och gick sedan och la mig. På morgonen då ja vaknade hade jag lika ont, ååh.

Slog på Disney Channel nu på morgonen, den nya versionen av Stitch suger verkligen, de ser ut som typ pokémon, vart är Lilo liksom? 

b i l d  f r å n  g o o g l e

Likes

Comments

Har i princip hela dagen skype:at med Hanna, osociala om vi är. Även tagit lite bilder. Kul att några av er kommenterar, fortsätt gärna. Blir super glad!Likes

Comments

Något jag har reagerat på är att på tex OS så stod det i hörnet på TV:n en hashtag. De har totalt spårat ur. De förekommer fortfarande på Instagram, Twitter men på TV:n nu också? Jag förstår inte riktigt varför. Man kan ju inte direkt trenda på en TV om ni förstår vad jag menar. Jag har på Twitter sett en kille som är lite småkänd hashtaga varje ord i tweeten, varför? Ingen kommer ju ändå RT på grund av hur mesig och desperat tweeten är. På Twitter använder jag hashtags till att trenda och rösta. Nu sker tex röstning om KCA och då hashtagar jag ofta. Så egentligen kanske inte jag ska säga så mycket men jag har ganska många åsikter runt detta ämne. Nu för tiden hashtagar man även på bloggar mm. Jag förstår verkligen inte varför.

 

Likes

Comments