Sköna söndag

Ännu en gång så har tiden sprungit ifrån mig. Veckorna går i ett och består av jobb, möten och träning. Helgerna under hela hösten har varit fullbokade vilket är superkul, men det har gjort att bloggen kommit lite i kläm.

Just nu bor vi hemma hos mamma, nu är det bara tre månader kvar tills vi får nycklarna till vårt nybyggda radhus. Längtar så jag spricker! Så fort jag har lite ledig tid över så kollar jag på inredning och inspiration till huset. Tänkte gå förbi idag och kolla hur långt de kommit med bygget.

Den här helgen har spenderats tillsammans med fina vänner! Igår möttes jag och min fina Alexandra upp för att göra lite fillers och botox. Det är alltid skönt att ha någons hand att klämma lite på, det är ju allt annat än smärtfritt.. Efteråt så körde vi hem och ställde bilen för att ta bussen ner till stan. Där käkade vi lunch och drack bubbel. En riktigt mysig lördag! Timmarna med Alexandra bara flyger förbi för vi har alltid så mycket att prata om!

På kvällen körde jag och Marcus till Ida och Andreas i Båstad för middag. Vi blev bjudna på så god mat och bubbel! Även här försvann tiden iväg och plötsligt var det midnatt. Vi pratade framtidsplaner och planerade en eventuell resa tillsammans. Dessutom fick vi bebismysa med lilla Evelyn som hunnit bli två månader nu. En supermysig kväll!

Idag har jag lovat mamma att hjälpa till att städa garaget och sortera bland alla mina gamla böcker och liknande. Sen tänkte jag baka lite och ikväll kommer pappa hit på middag. Jag älskar att vi kan ses hela familjen och äta middag trots att mina föräldrar varit separerade i 18 år nu.

Ha en riktigt skön söndag alla fina!

Gillar

Kommentarer