Sista delen! Feedback: 15 det är mitt liv - Ensam med stil

Emma. En tjej som andra inte märker av, som är blyg och ensam men hon vet inte hur hon ska ta sig ur den bubblan. Hon är inte mobbad utan hon syns inte och så har det mer eller mindre alltid varit. Däremot har hon kompisar på nätet som hon pratar mycket med. Hon ljuger om vad hon gör på helgerna så att hon ska kunna vara just ensam med stil.

Den dagen då hon börjar på gymnasiet, så öppnas en helt ny värld. Det är oftast människor från olika hörn och kanter och det är som att man får börja om och det är väldigt underlättande för dem som inte har mått så bra under låg, mellan och högstadiet. Oftast är det så att flera skolor blandas ihop i de olika gymnasieskolorna om man bor i samma stad, men att det ändå blir en omskakning som gör att man får en ny chans att få vara den man är. Det är inte fel att inte ha ett populärt liv, det är inte fel att ha sina hobbys bara för att tror att man är ensam om dom. Det är snarare en styrka som hon kommer att utveckla betydligt mer under livets gång. Att elever fryser ut är precis lika elakt som att mobba någon, att hela klassen är ett team förutom en. Som sitter hemma och undrar vad det är för fel på sig själv.

Våga tro att det kommer bli bättre, våga tro på att du är bättre än vad dina klass"kamrater" får dig att känna dig som. Återigen, du kommer att utveckla en styrka och en självständighet som andra kommer att beundra senare.


Idag är det 29 december 2015, om två dagar så är det ett nytt år med nya möjligheter och nya livserfarenheter. Det här inlägget är det sista jag gör om SVT's serie 15 det är mitt liv. Vi får se vad jag hittar på i januari.

Hoppas ni haft lite användning för dom 17 inläggen jag har skrivit.

Gillar

Kommentarer

hoppas 2016 blir ett bra år för dig
domkallarmighannes.com
isabell,
Vilken himla fin och inspirerande blogg du har! <3
isabellberglund.blogg.se
Beatricekim
Beatricekim,
Tack så mycket Isabell!
nouw.com/beatricekim
Beatricekim
Beatricekim,
Tack & Detsamma!
nouw.com/beatricekim