Kristallstenar & dess betydelser del 4

Desert Rose - Allt är möjligt

Desert Rose stenen symboliserar allt som är möjligt, det sägs att stenen har blivit skuren av indiandernas andas. De höjer kärlek och samarbete, de säger till dig att följa dina drömmar utan hinder och upplöser påtvingade begränsningar som håller dig tillbaka, Desert Rose stenen kan användas för att stärka bekräftelsen och meningen i ditt liv.

Helande: Rätar upp ryggraden och utvecklar flexibilitet, hjälper tänder och ben, dämpar nerverna och hjälper till under tillståndet epilepsi.

Chakra: Krona

Epidote - Tillfrisknande & Pånyttfödelse

Epidote är en sten som kan uppmuntra till tillfrisknande och pånyttfödelse efter en allvarlig sjukdom. Epidote hjälper att framhäva känslor och också hjälpa mot ledsamhet, sorg och självömkan.

Fire Agate - Mod & Skydd

Fire Agate är stenen som symboliserar mod, skydd och styrka, höjer ljuset och positivt tänkande. Den har en djup kontakt med jorden och ger trygghet och säkerhet med sin lugnande energi. Fire Agate ger initiativ, förbindelse och förståelse. Den lättar på rädslor och speglar bort ondska. Den hjälper att förhindra begär, beroende och destruktiv åtrå.

Helande: Hjälper att sluta med beroenden, hjälper magproblem och tarmar likväl som kronisk inflammation, cirkulation och nervsjukdomar, hjälper med nattsyn.

Chakra: Sacral & Solar Plexus

(Bild lånad från cristale.gstones.net)

Flourite - Fokus och Beskydd

Flourite stenen ger fokus, intuition och förståelse. Den hjälper att ordna upp kaos, ge stabilitet, fritänkande och klarnar opartiskt tänkande. Flourite stenen är fantastisk för förbättring av sinnet, hjälper under meditation och kommunikation. Det är en högt beskyddande sten, speciellt på en psykisk nivå och till utvändiga influenser. Flourite drar iväg negativ energi, stress, rensar och renar kroppen.

Helande: Stärker tänder och ben, hjälper ryggraden och ledgång tillstånd, skyddar mot vanliga sjukdomar som förkylning och influensa, hjälper infektionerade sjukdomar och mot emotionellt trauma.

Chakra: Tredje ögat

Green Aventurine - Känslomässigt lugn

Aventurine ger positiv, lätthanterad attityd gentemot livet, balanserar manlig och kvinnlig energi, ger glädje, lycka och känslomässigt lugn. Den rätar till sitt inre, renar det fysiska, mentala och känslomässiga kroppen, stödjer hälsa och välmående. Aventurine stödjer medkänsla och empati, att lugna vår ilska. Den stimulerar våra sinnen, kreativitet, motivation och självständighet. Den skyddar oss mot elektromagnetisk energi och miljöföroreningar. Det är också en sten av framgång.

Helande: Stimulerar helandet av muskler och ben, underlättar huvudvärk och migrän, hjälper blodtrycket och kolesterolet, hjälper mot rädsla och stress, hjälper mot sömnproblem, skyddar hjärtats kondition och inflammation.

Chakra: Hjärtat

Green Jade - Emotionell Balans

Jade är en stark, emotionell balanserad sten, ger näring, frid och renlighet i ditt liv, tar bort negativa tankar och energi. utstrålar gudomlighet, ger villkorslös kärlek, lugn, klarhet i sinnet, mod och vishet. Jade är en sten som tros bringa tur, framgång och vänskap. Den kan stärka dina drömmar, tillåta dig en vaken gömd kunskap och bli den du egentligen är. Det är en sten som skyddar dig mot ondska.

Helande: Stärker hjärtat, njurarna och immunförsvaret, den renar och filtrerar gifter från organen och blodet, läker sår, hjälper fertilitet och födsel, hjälper mot menstruation och klimakteriet symptom, förlänger livslängden.

Chakra: Hjärtat

Bilder & text lånade från crystalhealthspirit.com. Innehållet i inlägget är översatt och jag har valt att lägga upp det då jag anser att det är valfritt att tro på detta, jag har ingen försäkran på att stenarna ska ha funktionen som står, tron på stenarna är upp till dig.

Gillar

Kommentarer