Hej

IgÄr var det VÀla fashion show. Det var mycket folk och scenen var riktigt fin. Man mÀrkte att det har planerats lÀnge och att alla hade övat mycket.

Jag satt en bit bort sÄ mina foton blev inte dem bÀste men hÀr kommer bilder för er som inte var med igÄr.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej
Om du vill se fler bilder frÄn diggiloo sÄ hittar du det pÄ min Instagram: http://Instagram.com/beatricejonasson1

/Bea

Likes

Comments

Hej

IgĂ„r skaffade jag Photoshop och medans jag lĂ€r mig mer och mer i programmet sĂ„ kommer mina bilder komma in i ett nytt game. I denna bilden la jag in lens flare i Photoshop. Bilden till höger var innan jag redigerade den. Detta Ă€r mitt första försök i Photoshop. Det kan bara blir bĂ€ttre. Det ser inte hemskt ut som det Ă€r just nu.

/Bea

Likes

Comments

Jag och mamma ska pÄ Diggiloo i Kristianstad i morgon. Vi var och sÄg det i Landskrona för ca 3 veckor sedan och det var bra. Nu tÀnker du sÀker: " varför ska du dÄ se det igen?" Jo, för att Robin Bengtsson Àr bra. Jag mÄste ju stöta honom under turnén och sen Àr det alltid kul pÄ Diggiloo.
Men jag tÀnkte tagga igÄng med att vissa er nÄgra bilder frÄn Landskrona stoppet.

Likes

Comments

Hej
Jag har aldrig hört talas om bokeh innan men det Àr nÀr lamporna blir som runda ljusflÀckar. SÄ kan man nog förklara det.
Man Àr tvungen att ha blÀndaren rÀtt sÄ lÄgt nÀr jag fotograferade detta för att lamporna skulle bli sÄ som pÄ min bild.
Jag tyckte att det var kul att experimentera med blÀndaren och att fotografera detta. Vanligtvis sÄ brukar jag inte tÀnka sÄ mycket pÄ att lamporna ska se ut sÄ men det Àr kanske nÄgot som jag ska tÀnka pÄ nÀr jag fotograferar exempelvis konserter. Det kan bli en hÀftig effekt.
Jag fick hÀnga min jul ljus slinga pÄ en galge men det blev ÀndÄ rÀtt sÄ bra. Kul var det i alla fall.

Jag funderar pÄ att fÄ lamporna i olika mönster, ex hjÀrtan. Jag har sett det pÄ youtube.
Har nÄgon av er testat det? NÄgra tips om jag ska göra det?

/Bea

Likes

Comments

Dagens tema Àr hög vinkel. Jag tog pÄ mÄnga olika saker tills jag blev lite nöjd med bilden.

I morgon Àr det lÄg vinkel och dÄ kommer jag att jÀmföra dagens bild med den och se vad som blir annorlunda.

Fotograferar du ocksÄ ditt husdjur?

/Bea

#foto #katt #djur #challenge

Likes

Comments

Textur?!? Det första som kom upp i mitt huvud var olika varianter av tyg. Det Àr dÀrför ni ser ett blÄt fluffigt tyg i första bilden. Men det tyckte jag var lite trÄkigt sÄ jag hittade ett armband.

NÀr jag sökte runt pÄ internet efter tips och triks sÄ kunde man fÄ fram mer detaljer om man gjorde bilden svart och vit. SÄ det var jag ju bara tvungen att göra med tanke pÄ att temat jag hade igÄr var svart och vit. DÀr blev bilderna sÄhÀr:

Just de dessa bilderna sÄ tycker jag att det inte blev nÄgon förbÀttring. Jag hade kunnat tÀnka mig att det hade blivit bra om det hade varit ett blad.

Vad kan jag göra bÀttre?

Objektivet Spelade en stor toll för just det som jag fotograferade sÄ om jag hade haft ett macro objektiv sÄ hade jag fÄtt fler detaljer.

/Bea

Likes

Comments

Svart och vit Àr inget som jag föredrar att fotografera för att jag gillar fÀrger i bilder. Jag har fotograferat i svart/vit en gÄng tidigare sÄ detta Àr nÄgot ganska nytt för mig. Det kÀnns som Att man mÄste tÀnka mer pÄ mönster och former mer Àn fÀrger. Det Àr lite svÄrt med tanke pÄ att jag fotograferar mycket konserter och dÄ vill jag fÄ med sÄ mycket fÀrg som möjligt.

Detta tycker jag ÀndÄ var ett bra försök och jag fÄr utforska detta lite mer. Men hittills Àr jag inte sÄ fest vid svart och vit. Men nÄgon gÄng dÄ och dÄ skadar aldrig.

/Bea

Likes

Comments