Mitt 2019 del 1

Januari

Började 2019 med att åka tillbaka till Jönköping efter att ha spenderat jul och nyår hemma i Kalmar. Direkt så började tentaplugget igen och det var det dagarna bestod av fram tills tentadagen. Hade även ett par fina kvällar med utgång på Akademin och tacokvällar.

Februari/Mars

Februari och mars gick fort och värmen började äntligen komma. Så i slutet av februari blev det premiär på uteserveringen med lunch och bubbel. Var hemma i Kalmar en sväng för ett par lugna dagar innan jag åkte tillbaka till Jönköping och det blev utgång igen. Fikade mycket under mars med vänner och gick även på min första hockeymatch!

April/Maj

Nu hade värmen kommit på riktigt och man kunde äntligen vistas utomhus utan att frysa. Både april och maj hade jag min VFU så dagarna spenderade jag på förskolan och försökte hinna med lite annat däremellan. Firade valborg i Hälsoparken tillsammans med alla andra studenter och hade en trevlig kväll.

Juni/Juli

Sommaren kom och vi slutade skolan redan den 5 juni och det firades med bubbel och mat på Bryggan tillsammans med Jenny och Matilda. Dagen efter var det dags att åka hem till Kalmar för sommaren då jag skulle sommarjobba där. Det blev några dagstrippar till Öland för sol och bad, kortspel med familjen och grillat. I juli var vi uppe några dagar i Jönköping för att känna på sommaren där och för att kolla till lägenheten och så.

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Vilka härliga bilder 😍
nouw.com/emmamehrali