Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Veckan

Hej på er!
Jag har inte skrivit på hela veckan men det enda jag har gjort är att jobba. Jag har jobbat konstant och tränat efter jobbet. Har somnat vid nio på kvällen och sen åkt till jobbet igen vid sex på morgonen. Jag bruka inte klaga men det har varit en tuff vecka på jobbet, så därför har jag inte orkat skriva något.
Ni förstår verkligen inte hur mycket jag längtar efter semester nu! Det är en och en halv vecka kvar tills jag åker! Ska börja packa i helgen eftersom jag jobbar hela nästa vecka också, kommer inte ha tid att packa sen. Spenderar min lediga tid innan jag ska sova till att kolla vloggar på Youtube från när folk reser i Bali.

Vill bara påminna er om tävlingen jag har i samarbete med bga.se . Gå in på min --> instagram och leta efter den bilden som det står tävling på. Tävlingen pågår till på söndag kl 20.00. Vinnare får en valfri poster i valfri storlek från BGA. Dom har så mycket fint så var med i tävlingen!

Nu ska jag snart sova igen för att orka jobba imorgon, sista dagen den här veckan!

Den här snygga postern är från BGA!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Stråväska & ny vecka

Fick en superfin födelsedagspresent av min lillebror och hans flickvän i lördags. En så himla fin stråväska som de köpte i Vietnam när de var där. Nu vill jag att det ska bli sommar så man kan få använda den till en fin sommarklänning. Supersöt. Kommer passa så bra ute i sommarhuset på Gräsö.

Har precis kommit hem efter ett träningspass och ska bara ta det lugnt hemma nu tills jag ska åka och jobba ikväll. Det är typ tisdag för mig idag, men det är nog bara för att jag jobbade igår. Jag var så trött igår när jag kom hem efter spinningen så jag somnade vid kvart över nio och sov natten igenom, skönt när man har sånna nätter. Kan tillägga att natten mellan lördag och söndag sov jag så jäkla dåligt. Vet inte vad som hände, men jag brukar sova bra på nätterna faktiskt. Brukar alltid lyssna på ljudbok som jag ställer på 15 minuter, jag somnar alltid innan boken slutar så jag somnar ju relativt snabbt. Men i lördags, jag tror jag starta om den där ljudboken fem gånger, vaknade av att jag hörde dunkande musik från våningen under, vilket jag ALDRIG har gjort tidigare, var upp och kissade tre gånger...alltså ja, ingen bra natt helt enkelt. Men nu har jag sovit bra och känner mig utvilad.

Ha en fin måndag! x, B

Gillar

Kommentarer