Instagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlinInstagram beatricebohlin

Våfflor i skogen

Godmorgon! Nu har jag gjort mina nätter på ett tag. Gick av i går morse och är idag ledig.

Det var ju bara att försöka ställa om dygnet igår och kliva upp hyfsat tidigt. En bra aktivitet när man har jobbat natt är ju att åka ut i skogen och grilla. Det är ju inte allt för energikrävande och man håller sig vaken. Igår följde Rebecka och Frank med ut i skogen. Vi var vid ett ställe som heter Ögeltjärn. Ett mysigt litet ställe som inte ligger allt för långt härifrån, typ 1 mil att åka kanske. Det finns även ett berg där man kan gå upp på som heter Ögeltjärnsberget, men vi gick inte dit den här gången.
Det blev kaffe, våfflor och pinnbröd. En bra kombo! Våffeljärnet fungerade väldigt bra igår. Tror att det var smeten som blev lite konstig förra gången när jag provade, då när det inte blev några våfflor. Nu blev dom supergoda och frasiga. Tog typ 30 sekunder att göra dom också eftersom att järnet blir så varmt. Ja, det blev en väldigt mysig dag där i solnedgången vid tjärnen.

Idag är jag ledig...vet inte alls vad jag ska hitta på idag. Det är grått och mulet ute...väldigt tråkigt väder. Aja, det kan ju vara skönt att bara vara hemma också. Här kommer bilder från igår. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

cjulias
cjulias,
Men nej jag smäller av vad mysigt!!! Det ser underbart ut <3nouw.com/cjulias
beatricebohlin
beatricebohlin,
Ja. väldigt mysigt! 😃 <3 nouw.com/beatricebohlin
Isabelleolstam
Isabelleolstam,
Ååh så mysigt! sjukt fina bilder, vad använder du för kamera?🤩nouw.com/isabelleolstam
beatricebohlin
beatricebohlin,
Men tack så mycket! Jag använder bara min iPhone 😃 <3nouw.com/beatricebohlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229